Categories Handbal

O victorie care obligă la mai mult

CSM Oradea a triumfat pe terenul Universității Craiova în cadrul etapei a 13-a din Seria A în Divizia A la handbal masculin – ediția 2023/24. Rezultatul final al partidei desfășurate sâmbătă (02.12) a fost de 42-28.

Formația antrenată de Cosmin Liberț și Dan Pițigoi a controlat jocul în totalitate. Ofensiva orădeană a funcționat la turație maximă pe tot parcursul confruntării, CSM-ul desprinzându-se la 17-12 în prima jumătate. Repriza secundă a adus nu mai puțin de 25 goluri în contl orădenilor, avantajul crescând substanțial.

Viorel Boșca a marcat opt goluri, Ionuț Băban a înscris de șase ori, Alexandru Popa, Emilian Turcu, Deniss Kirsch, Mihai Milu au avut câte patru reușite, George Breban, Ciprian Aungurenci și Sebastian Sfârlea au înscris de câte trei ori, Csongor Szasz a terminat cu două reușite, iar Alexandru Bogdan a marcat un gol pentru CSM Oradea. De cealaltă parte, Andrei Tudosie și David Trandafirescu au înscris câte cinci goluri pentru Craiova.

Celelalte rezultate ale etapei:

– CSM Făgăraș vs CSM Odorheiu Secuiesc, scor 29-31
– CSM Reșița vs CSU Politehnica Timișoara, scor 34-33
– CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu vs Unirea Sânnicolau Mare, scor 32-30

CSM Oradea are 27 puncte, cu nouă victorii și patru înfrângeri, situându-se pe locul al 4-lea în clasament. Roș-albaștrii sunt calificați în grupa pentru promovare din Divizia A – ediția 2023/24.

Următorul meci al orădenilor are loc duminică (10.12), ora 18:00, pe teren propriu, la Arena Antonio Alexe. Intrarea este liberă. Adversar este CSM Făgăraș. Meciul va stabili ordinea locurilor 3 și 4 în Seria A.

About Author