Categories Alte sporturi

Și s-a ajuns și la final!!!

Andrei Dărăban și Horia Matei câștigă ultima etapă din circuitul Oradea Joacă Padel
S-a tras cortina peste sezonul 2023 al circuitului Oradea Joacă Padel, competiție care, în week-end și-a consumat partidele din etapa a 12-a, și totodată ultima din acest an.
20 de echipe s-au prezentat la startul întrecerii, afluența cea mai mare fiind regăsită la nivelul profesioniștilor.

”Cu certitudine a fost cel mai puternic turneu al anului, întrucât unde au evoluat jucători cu victorii în circuitul național, cu finale sau reprezentare internațională, precum: Andrei Dărăban, Emil Bornț, Horia Matei, Ciprian Filip, Cătălin Mitra, Gyuri Anderko sau Sergiu Mirișan plus câștigătorii din etapele precedente. Au fost două, trei absențe, inclusiv al lui Bogdan Strurzu dar calitativ, la acest turneu ștacheta a fost la nivelul cel mai înalt în 2023”, a precizat Spiros Baltsavias, promotor al padelului și jucător la nivelul profesioniștilor.
Astfel, la profesioniști s-au înscris 12 echipe repartizate în patru grupe de câte trei echipe. Mari favoriți, reveniți în ”circuitul” orădean, Andrei Dărban & Horia Matei au trecut în marea finală de Emil Bronț & Cătălin Mitra. Supriza a fost reprezentată de prestația tandemului Ionuț Urda & Dumitru Lele, care au atins faza semifinalelor. ”Bronzul” a revenit echipei Ciprian Filip & Sergiu Mirișan.
Nivelul 2 a fost revendicat de frații Rareș și Luca Secară, ceia care în TOP 4 au trecut de: Vlad Vîlceanu & Vini Popoviciu; de soții Szabi și Iulia Szasz și de debutanții: Sorin Indrieș & Radu Negru.
Turneul rezervat copiilor, a fost câștigat de „picicarii” Raul Costas & Sergiu Mirisan jr, urmați de Amanda Torj & Rareș Ianc respectiv Alessia Luput Vidican & Patricia Petruțiu.

About Author