Categories Fotbal

Superb spectacol în care Keseru senior și junior au strălucit

Claudiu Keşeru a evoluat pentru prima dată după ce s-a retras din fotbal, sâmbătă seara, la Memorialul Legendelor, eveniment organizat de Old Boys FC Bihor la Arena Antonio Alexe, în memoria foştilor jucători şi antrenori de la FC Bihor care nu mai sunt printre noi.

Keşeru a arătat o poftă bună de joc, dar şi de gol, pentru că şi-a dovedit calităţile şi pe teren mic, în sală, unde a fost din nou golgheter.

În deschiderea evenimentului, jucătorii actualei echipe a clubului FC Bihor au întâlnit formația antrenorilor FC Bihor, alături de foşti jucători ai clubului orădean. A fost o partidă demonstrativă în care nu s-a ţinut scorul şi a câştigat cine a marcat cel mai frumos gol. Claudiu Keşeru a înscris de cinci ori, în timp ce de cealaltă parte Sergiu Jurj şi-a arătat şi el calităţile de marcator şi a punctat de trei ori. Golul cel mai frumos l-a marcat însă Ayan Keşeru, pentru că în momentul când tatăl său, Claudiu, a fost faultat şi a primit penalty, l-a executat tocmai micuțul, intrat special pentru această fază.

După această partidă a urmat triunghiularul, la care au participat cele trei echipe de old-boys, FC Bihor, UTA „Bătrâna Doamnă” şi Pandurii Târgu Jiu. Cum cei de la Târgu Jiu nu au venit cu echipa completă, organizatorii le-au mai împrumutat câţiva jucători.

Old Boys FC Bihor – Old Boys UTA, cea mai disputată partidă

Cea mai disputată partidă a fost cea între UTA şi FC Bihor, încheiată la egalitate, 2-2, în timp ce în disputele cu Pandurii, FC Bihor s-a impus cu 7-2, iar UTA cu 7-0.

Cu acest prilej au putut fi văzuţi evoluând din nou şi încântând publicul spectator fotbalişti precum Zeno Bundea, Nicolae Mitu, Florin Farcaş, Sorin Cigan, Paul Popovits – jr. sau Dorel Mutică.

S-a ţinut şi un moment de reculegere pentru cei care au fost componenţi ai clubului FC Bihor de-a lungul timpului, dar acum nu se mai află printre noi. De asemenea, pentru că ne aflăm în preajma sărbătorilor, organizatorii au pregătit o surpriză, aducând-o pe Maria Chira pentru o colindă, gustată de public.

Şi Asociaţia Judeţeană pentru Fotbal Bihor a fost prezentă, prin preşedintele Radu Bitea, care a premiat cele trei echipe de old-boys cu câte o minge, o plachetă şi un fanion.

ebihoreanul.ro

 

Şi spectatorii au fost cadorisiţi, fiind aruncate în tribună şase mingi din partea AJF. Din păcate, publicul nu a fost foarte numeros, iar până la sfârşitul ultimului meci au rămas chiar foarte puţini.

Pentru protagoniştii evenimentului, acţiunea a continuat la Hotel Stadion, unde a fost pregătită „repriza a treia” şi unde au putut depăna amintiri. Evenimentul a avut şi un caracter caritabil.

Echipele participante

Old Boys UTA „Bătrâna Doamnă”: Augustin Lingurar, Iulius Arman, Costel Bogoşel, Daniel Husa, Paul Barta, Marian Bozgan, Alin Pavel, Alin Gligor, Ali Calvin, Alin Drăgan, Marius Ciubăncan, Flavius Pavel, Nicolae Mitu, Adrian Negrău, Dorel Mutică şi Dorel Toderaş.

Old Boys Pandurii Târgiu Jiu: Doru Mihuţ, Nicolae Olaru, Ionel Cătană, Gheorghe Căprăroiu, Călin Chişe, Adrian Panc, Cristian Ţârlea, Marius Fărăgău, Attila Fazekas şi Florin Negrea,

Old Boys FC Bihor: Petre Câmpan, Sebastian Platon, Adrian Moisa, Lucian Gabor, Walter Schoger, Marius Popa, Mădălin Popa, Dan Chiş, Marcel Abrudan, Paul Popovits – jr., Sorin Cigan, Sorin Pop, Ioan Papp Deac, Vlad Gheţe, Florin Farcaş, Dorin Mihuţ, Ciprian Dianu, Zeno Bundea, Claudiu Keşeru, Alexandru Boc, Ovidiu Lazăr, Vladimir Tămaş şi Sandor Kulcsar (ultimii patru au stat însă doar în tribună).

FC Bihor: Radu Bob, Ricardo Farcaş, Sergiu Bactăr, Alexandru Sorian, Andrei Moga, Tamas Paublustig, Loren Ioviţă, Sergiu Jurj şi Bogdan Guler. Antrenor: Marius Hosu.

Meciurile au fost arbitrate de: Cristian Nagy şi Dan Mudura.

About Author