Categories Tenis

Traumele prin care trece în ultima perioadă, Simona Halep

Simona Halep este suspendată pentru dopaj și e în afara tenisului de mai mult de un an. Ea a dezvăluit ce impact a avut pedeapsa de patru ani primită pentru doping, atât în plan psihic cât și fizic.

”Am trecut prin perioade în care nu am putut dormi, în care am avut atacuri de panică. Sunt cunoscută pentru faptul că sunt o jucătoare foarte emotivă. Înaintea meciurilor, stresul îmi provoacă dureri abdominale foarte severe.De când am primit suspendarea, este ca și cum am în fiecare zi aceste dureri și anxietate. Totuși, acum, situația este puțin mai bună”, a spus Simona Halep într-un interviu acordat revistei Paris Match.

”Încă discut cu psihologul, mă ajută să rămân calmă și să îmi gestionez temerile. În general, este întotdeauna bine să discuți cu cineva, îți permite să te eliberezi, să te descarci, să înveți să accepți, chiar dacă, în cazul meu, este dificil, pentru că sunt victima injustiției.Pe de altă parte, știu că nu am greșit cu nimic și nu am niciun motiv să îmi fie rușine de ceva. Când văd lucrurile în felul acesta, mă ajută să lupt cu insomniile”, a adăugat fostul lider WTA.

 

Simona Halep a mai declarat că visul ei este să revină pe teren, indiferent de vârstă, ea precizând că este victima unei nedreptăţi şi că este de părere că merită să aleagă felul în care îşi încheie cariera.

“Visul meu este ră revin, indiferent de vârstă, pentru că vreau să fiu pe teren şi să decid eu cum îmi închei cariera în tenis. Cred că merit asta, după munca depusă toată viaţa şi sacrificiile făcute pentru tenis. Ar fi un dezastru să stau patru ani departe de tenis. Nici măcar nu vreau să mă gândesc la asta. Sunt pregătită de luptă. Nu renunţ uşor”, a spus Halep.

 

About Author