Categories Fotbal

Roș-albaștrii și-au stabilit programul de pregătire

Am intrat în noul an, iar gândurile noaste se îndreaptă în 2024 asupra evoluţiei echipei în stagiunea de primăvară, o stagiune care se doreşte a fi încheiată cu succes, astfel încât obiectivul propus să fie realizat.

Pentru a aborda cât mai bine această stagiune, staff-ul echipei noastre şi-a fixat deja programul de pregătire. Astfel, reunirea lotului de jucători va avea loc pe data de 10 ianuarie. Va urma apoi o perioadă de reacomodare la efort, timp în care vor fi efectuate şi testele fizice şi medicale.

În prima parte, pregătirile se vor desfăşura pe plan local. La data de 27 ianuarie va avea loc şi prima partidă de verificare, în deplasare, în compania echipei de ligă secundă Unirea Dej.

Pe 31 ianuarie roş-albaştrii vor intra în cantonament la Băile Felix, după ce vor susţine însă cel de-al doilea amical, în compania celor de la Corvinul Hunedoara, tot în deplasare.

Echipa va rămâne în cantonament la Hotel President din Băile Felix până pe data de 9 februarie, timp în care va juca împotriva echipei de ligă a IV-a din Dolj, Işalniţa, pe data de 3 februarie (la Nojorid sau pe terenul de la LPS Bihorul), iar cantonamentul va fi încheiat cu jocul din deplasare cu CSM Sighetu Marmaţiei.

După revenirea din cantonament şi până la reluarea campionatului, FC Bihor va mai disputa amicale cu: CSM Satu Mare (17 februarie, în deplasare), SCM Zalău (21 februarie, în deplasare), Victoria Carei (24 februarie, în deplasare) şi echipa bihoreană de ligă a IV-a din Diosig (2 martie, cel mai probabil în deplasare).
Campionatul Ligii a III-a se va relua la data de 9 martie.

About Author