Categories Fotbal

Un nou proiect de dezvoltare al fotbalului: Fan Club Bihorul

În cursul zilei de joi 25 iaunuarie la Hotel Stadion din Oradea a fost lansat oficial Fan Club Bihorul, noua asociație a suporterilor FC Bihor. Vlad Negrea unul dintre membrii fondatori a făcut public acest aspect, în condițiile în care ideea a prins viață în 2020, în perioada de pandemie, dar efectiv s-a pus bazele acestei organizații după barajul ratat cu Unirea Ungheni. Este o acțiune lăudabilă, în jurul unui club de tradiție din vestul țării având un rol activ în viața fotbalului bihorean, unele proiecte de viitor fiind absolut necesare pentru ca și cei tineri să facă cunoștință cu istoria clubului, cu fostele glorii roș-albastre plus o colaborare cu Old Boys FC Bihor.

De asemenea unul dintre obietive este cultivarea patriotismului local în rândul celor mai tineri, și totodată asociația să reprezinte interesele suporterilor bihoreni. În acest sens există un formular de înscriere, se percet eo taxă de înscriere de 72 lei pentru ca cotizația anuală să fie una modică, de doar 19 lei.

Pe viitor se dorește înființarea unui program socios, pentru cei mai fideli dintre suporteri, iar orice acțiune care cuprinde colurile clubului să fie făcute public și încurajate. A existat și un concurs pentru un imn oficial al clubului, vor fi lansate mai multe materiale cu însemnele clubului pentru a putea fi comercializate orice idee pozitivă, orice inițiativă fiind bine venite.

Vlad Sturz este secretarul organizației și cu siguranță că dezvoltarea acesteia este unul dintre proiectele importante ale lui personale.

About Author