Categories Fotbal

Învinși la primul amical al iernii

Jucătorii de la FC Bihor au deschis seria partidelor amicale din această iarnă cu o dispută programată pe terenul sintetic al Stadionului Unirea din Cluj Napoca, unde adversari i-au avut pe cei de la Unirea Dej, o echipă de ligă secundă.
Partida s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru echipa din judeţul Cluj, care şi la pauză conducea cu 1-0.
Cei de la Unirea au deschis scorul în minutul 27, când Alexandru Dulca a marcat cu un voleu de la 12 metri.
În partea a doua, în minutul 68, Ciprian Călugăr a fost faultat în careu, iar centralul a indicat lovitură de la 11 metri. A executat acelaşi Alexandru Dulca şi a urcat scorul la 2-0.
Nu a trecut mult timp şi în minutul 70, noua achiziţie a roş-albaştrilor, Sergiu Ciocan a redus din handicap, cu o execuție de la 17 metri, după o combinaţie cu Tincău.
„A fost un test util pentru noi, un test în care ne-am cântărit puterea şi calitatea cu un adversar de liga a II-a. Aşa cum facem în perioada aceasta, am urmărit omogenizarea şi să dăm minute egale tuturor jucătorilor. Cred că am făcut-o destul de bine, chiar dacă în prima repriză adversarii au înscris un gol, printr-o lipsă de concentrare, prin zona centrală. A fost un joc oarecum echilibrat în prima parte, dar cu rezultat pozitiv pentru cei de la Dej. În a doua repriză am intrat cu o cu totul altă echipă, şi jocul a fost altfel, am pus stăpânire aproape pe întrega durată a reprizei. Am avut o posesie bună, ne-am creat ocazii, am avut destule momente bune în jumătatea adversă, am şi înscris, chiar dacă am şi luat un gol, după un ofsaid, dar, asta este, oricum a fost un joc amical. Una peste alta, eu zic că am făcut o partidă mulţumitoare, ţinând cont că suntem şi în perioada de acumulare şi nu pot decât să îi evidenţiez şi pe băieţi, pentru că au depus un efort consistent”, a declarat, după partidă, antrenorul echipei FC Bihor, Florin Farcaş.

Unirea Dej – FC Bihor Oradea 2-1 (1-0)
Au marcat: Al. Dulca (min. 27 şi 68 din penalty) / Sg. Ciocan (min. 70)
Unirea Dej: R. Pop – Pruteanu, Kereki, D. Pop, Telcean, Șuteu, Chira, Al. Militaru, Al. Dulca, Golda, Blaj. În repriza a doua, au mai evoluat: Roș, V. Stancovici, Ad. Pop, Ciuciulete, Bîrnoi, Fulga şi Călugăr.
FC Bihor Oradea – în prima repriză: S. Bob – Tamas Paublusztig, Gîsă, Ioviţă, Stoian – Calugher, Cherman, Vînău – Gunie, M. Hosu (min. 30 Sg. Jurj) şi Fl. Chitaş.
FC Bihor Oradea – în repriza a doua: Pânzariu – C. Jurj, R. Farcaş, Bactăr, Gagyi (min. 60 Sorian) – A. Moga, B. Vasile, I. Tănase – Sg. Ciocan, Sg. Jurj (min. 75 Tincău) şi I. Ban.

În următoarea partidă amicală, FC Bihor va întâlni o altă echipă de ligă secundă, pe Corvinul Hunedoara. Meciul va avea loc miercuri, 31 ianuarie, cu începere de la ora 12, la Simeria.

About Author