Categories Baschet

Forțați de împrejurări, orădenii fac o modificare importantă

CSM Oradea anunță încheierea raporturilor contractuale cu jucătorul Erick Neal. Părțile au convenit asupra unei soluții amiabile privind rezilierea angajamentului.

Erick Neal a jucat 54 meciuri în Liga Națională, 9 în Cupa României, 23 în FIBA Europe Cup și 1 în Basketball Champions League pentru CSM CSU Oradea. Așadar, a totalizat 87 prezențe în uniforma roș-albastră în perioada 2022/24. Originar din Texas, în vârstă de 29 ani, Erick este jucător de poziția 1.

Pe această cale, conducerea CSM Oradea îi mulțumește lui Neal pentru contribuția avută în perioada petrecută la club și îi urează mult succes în continuarea activității profesionale, cât și în plan personal.

Abdul Gaddy (foto) este noul jucător al echipei CSM CSU Oradea. Părțile au parafat un angajament cu valabilitate până la încheierea sezonului 2023/24. În vârstă de 32 ani, originar din SUA, acesta sosește de la Oklahoma City Blue, din G-League. Înalt de 1.91 metri, Abdul evoluează la poziția 1.

El se află la prima experiență în România. Gaddy a câștigat FIBA Americas Championship la categoria U18, alături de echipa SUA, în 2010. În anul 2009 a fost nominalizat ca McDonald’s All American, adică a fost considerat unul dintre cei mai redutabili jucători de liceu ai generației sale în America.

Gaddy parcurge al 11-lea sezon la nivel profesionist după ce a evoluat la nivel universitar în țara natală pentru Washington, instituție de învățământ superior în statul său de baștină.

About Author