Categories Fotbal

O veste cu adevărat EXTRAORDINARĂ!!!

În cursul zilei de joi 29 februarie, Florin Birta primar al municipiului Oradea afirma în cadrul unei conferințe de presă că documentația referitoare la construcția viitorului stadion din Oradea este gata.

Astfel au fost depuse toate actele necesare introducerii în diferite comisii către Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții, pentru a se aproba practic începerea construcției noului stadion.

Mai mult, terenul pe care va fi construit stadionul a fost donat în acte, hotărârea Consiliului Local Oradea fiind una pozitivă.

Valoarea totală a investiției este de 472 milioane lei, din care contrubuția municipiului Oradea va fi de doar 10% și anume 4,8 milioane lei. Practic cu acești din urmă bani vor fi asigurate utilitățile necesare funcționării în condiții normale a noului stadion.Practic va fi un protocol de predare primire a suprafeței respective, exact ca și la construcția noii săli polivalente.

Cel mai probabil în cursul lunii mai va fi adoptată o hotărâre de Guvern prin care efectiv va putea începe construcția noului stadion, o veste cu adevărat foarte bună.

 

About Author