Categories Polo

Primul turneu internațional de polo pentru fete U15!

“Clubul nostru, la inițiativa expertului sportiv Cosmin Goina, a organizat în premieră un turneu internațional de polo feminin. Cu acest eveniment am dorit să creăm un echilibru al balanței, privind oportunitatea perfomanței sportive” – Pető Dalma Csilla, director C.S. Crișul Oradea.
Au fost prezente in weekendul ce a trecut patru echipe: Vojvodina Novi Sad-Serbia, CSS 4 Chișinău, CSM Oradea (echipa mixta) și echipa noastră condusă de antrenorul Sava Dorin.
Concursul a adus în finală echipa sârbească cu echipa noastră în urma căreia oaspeții noștri s-au impus cu scorul de 15-11. Cu toate acestea echipele participante au fost foarte încântate de organizarea acestui turneu si nivelul competiției, exprimându-și dorința ca acest turneu să devină o tradiție. Oficialii echipelor participante au lansat o serie de invitații la turnee viitoare și colaborări de pregătiri comune.
“Ne încântă faptul că munca noastră este apreciată și dincolo de granițele țării și sperăm că aceste evenimente sa fie factori motivaționali pentru micile noastre poloiste și un exemplu pentru copiii care doresc să practice acest sport” – Cosmin Goina, expert sportiv
Premiile participantelor, precum și pentru cele mai bune performanțe, au fost decernate de către doamna director Pető Dalma Csilla.
Felicitări tuturor sportivilor, antrenorilor și mulțumim părinților pentru susținere!

În weekendul ce urmează Clubul Crișul va fi angrenat într-o serie de competiții Naționale și Internaționale de polo:

Prima este ultimul turneu final U15 masculin organizat la Bazinul Olimpic. Echipa noastră pornește ca mare favorită pentru câștigarea competiției și în acest an!
A doua competiție este turneul 3 (ultimul) pentru junioarele U19 care va avea loc la București unde sperăm în evoluții cât mai bune ale echipei noastre.

Al treilea este turneul 2 de calificare pentru competiția Nordic League ce va avea loc la Oradea începând de joi până dumincă cu participarea internațională a:
1. Elektrenai Zaibas – Lituania (participanți în Champions League R1)
2. Turul Uimarit – Finlanda
3. C.N. Tenerife (Spania) – prima ligă spaniolă
4. Cheltham – Marea Britanie
5. CSU – Crișul Oradea – România
În urma acestui turneu se vor stabili primele 3 echipe pentru calificare în finala Nordic League (Vilnius – Lituania) iar următoarele 2 în Finala Nordic Trophy (Stockholm – Suedia)

About Author