Categories Polo

Din nou Campioni Naționali!

Echipa noastră de polo U15 masculin condusă de Antonio și Adrian Alexandrescu a câștigat cu victorii pe linie Campionatul Național pentru a treia oară consecutiv!
Al treilea turneu final găzduit la Baziul Olimpic Ioan Alexandrescu a avut ca participanți finalistele competiției, Dinamo București, Steaua București, CSM Unirea Alba Iulia și Crișul Oradea.
Băieții noști au abordat din postura de virtual campioni acest turneu însă si-au respectat nivelul demonstrat anul acesta și au câștigat categoric toate cele 3 meciuri.
Rezultatele înregistrate:
1. Crișul Oradea – Steaua București: 12 – 10
2. CSM Unirea Alba Iulia – Crișul Oradea: 11- 25
3. Crișul Oradea – Dinamo București: 14 – 6
Componența echipei: Holhoş Darius, Boros Dávid, Barta Patrick, Dunca Marc, Berde Mihnea, Kádár Márton, Tirla Eduard, Tőrös-Víg István, Giosu Răzvan, Achim Răzvan, Buzlea Dragoş, Feke Denis, Orsós Roland, Pop Cotuna Adrian, Orient Michael, Popa-Mihuța Alex, Nagy Benjámin, antrenor principal Alexndrescu Antonio, antrenor secund Alexandrescu Adrian.

”Aceste rezultate este o reconfirmare a potențialului acestor jucători deoarece este al treilea an consecutiv când C.S. Crișul câștigă campionatul la această generație cu trei antrenori diferiți (Cîmpianu Ciprian, Diaconu Nicolae și Alexandrescu Antonio). Este corect să menționăm că maniera categorică în care s-a câștigat în acest an se datorează implicării lui Adrian Alexandrescu care a adus un mare plus de valoare în secția noastră. Totodată C.S. Crișul Oradea va livra anul acesta antrenorul și marea parte a jucătorilor lotului național de U15 a României care în luna iunie ne vor reprezenta la Campionatul Mondial de juniori” – Goina Cosmin Expert sportiv/Coordonator secția polo C.S. Crișul Oradea
”Sunt foarte mulțumim că ne-am atins obiectivele propuse, vreau să felicit toți jucătorii pentru munca prestată și sacrificiile făcute, să mulțumesc Clubului Crișul pentru încrederea de care a dat dovadă și susținerea necondiționată, tuturor colaboratorilor care ne-au ajutat și au contribuit semnificativ la reușitele din acest an și nu în ultimul rând părinților pentru susținerea acestor copii în activitatea de performanță” – Alexandrescu Antonio – antrenor principal
Prima medalie pentru polistele noastre!
Ultimul turneu pentru U19 feminin a fost organizat în acest weekend la bazinul Rapid București unde fetele noastre au înregistrat o înfrângere cu CSS1 București și un egal cu Dinamo București terminând competiția cu medalia de bronz. Competiția a fost una echilibrată, diferența de nivel între echipe fiind una mică însă experiența a făcut diferența de fiecare dată.
Componența Echipei: Csáki Olivia, Gordan Lorena, Tuleu Giulia, Lőrincz Jázmin, Silaghi Sara, Gordan Bianca, Alföldy Boglárka, Bíró Dorottya, Sava Vanessa, Ridzyk Vivien, Dumitru Sara, Mornar-Vincze Lilith, Antrenor: Sava Dorin.
”Deși competiția a fost una restânsă ca număr de participanți, am propus înscrierea echipei în campionat deoarece este important ca poloul feminin să fie susținut în vederea dezvoltării pentru viitor, C.S. Crișul fiind alături de Dinamo București care are înscrise echipe la toate categoriile de juniori . Sperăm ca în acest an să obținem medalii cu toate cele 3 categorii de junioare” – Goina Cosmin – Expert sportiv/Coordonator secția polo C.S. Crișul Oradea
”Munca continuă depusă în ultimii trei ani cu rezultate constat foarte bune ne demonstrează că deciziile luate au fost cele corecte. Dacă la preluarea conducerii clubului Crișul aveam în secție la juniori doar o echipă de fete și doua de băieți, în primul an am înscris în campionat 5 echipe (1 de fete și 4 de băieți), în anul următor 6 echipe (4 de băieți și 2 de fete) iar anul acesta avem 7 echipe (4 de băieți și 3 de fete). Această progresie s-a realizat cu un efort financiar deosebit din partea clubului, și pe acestă cale doresc să mulțumesc tuturor partenerilor noștri care ne-au susținut în acest timp și sperăm că o vor face și pe viitor.
Prin maximizarea activității în zona feminină am dorit să oferim șanse egale pentru fete și băieți iar strategia de a promova foști sportivi ai clubului nostru în postura de antrenori a fost și ea o reușită după cum ne artă rezultatele, și doresc să subliniez că eu mereu am crezut și cred în continuare în munca de echipă deoarece doar împreună putem fi mai puternici!
Prezența la Oradea a Președintelui F.R. Polo și a noului antrenor coordonator al loturilor naționale de juniori și tineret ale României, Matei Alexandru și Miguel Gassula I Flavia confirmă interesul deosebit pe care îl manifestă activitatea poloistică orădeană pentru federația de specialitate. Desigur că această prezență a fost salutată de către reprezentanții clubului nostru!
În final doresc să felicit specialiștii, antrenorii și sportivii noștri, să mulțumesc încă o dată partenerilor de până acum și de viitor precum și părinților pentru susținerea activității de performanță!” – Pető Dalma, director C.S. Crișul Oradea

About Author