Categories Fotbal

Superb gestul pentru un om deosebit: Ciprian Fogoroși

Duminică, 17 martie, a fost plin stadionul la meciul caritabil de old-boys între echipele Crișul Aleșd și FC Bihor la care s-a intrat pe baza unei donații.

Evenimentul caritabil a început de dimineață cu o gală de box în sala de sport de lângă stadion și o demonstrație de arte marțiale, organizate în același scop.

Începând cu ora 15, peste 60 de jucători au evoluat la meciul caritabil între Legendele Aleșdului și Old Boys FC Bihor, pentru a-l susține pe Ciprian. Ciprian Fogarasi a dat lovitura de începere, partida s-a derulat pe durata a trei reprize, iar prima parte poate fi rezumată la duelul spectaculos dintre Claudiu Keșeru și portarul Sebi Pop. Fostul internațional a deschis scorul în minutul 6, după care Pop a reușit câteva intervenții salvatoare în situație de unu la unu cu fostul golgheter al FCSB. În minutul 17 a șutat în bara transversală, pe care a țintit-o și acum 24 de ani la primul său meci la seniori pentru FC Bihor pe vremea când avea doar 14 ani. În timp ce Keșeru a ratat spectaculos, inclusiv dintre-o foarfecă laterală, la cealaltă poartă Pali Borza (12) și Adi Anca, cu o dublă din pasele lui Vio Domocoș (15 și 21) au înscris și au adus Crișul în avantaj (3-1). Keșeru (35) a reușit și el dubla, după care Cristi Lupuț a restabilit egalitatea în minutul 38 (3-3). Romulus Buia a finalizat cu o „scăriță” de efect din pasa lui Keșeru, iar repriza s-a încheiat cu golul de 4-4 marcat de Adi Anca, fostul atacant al Crișului, care și-a început ascensiunea în frumoasa carieră de la Aleșd. Distribuțiile s-au schimbat pe teren, a doua repriză s-a încheiat 0-0, iar a treia 1-1, reușitele aparținându-le lui Cristian Țîrlea și Adi Anca.

Au fost „Toți pentru Cipri”, eveniment inițiat de Club Lions Aleșd, Old Boys FC Bihor, Primăria Aleșd, CS Crișul Aleșd și comentatorul sportiv Victor Mihalcea.

Urmăriți mai jos integral meciul caritabil între Legendele Aleșdului și Old Boys FC Bihor:

Acțiunea a continuat la masa festivă care a avut loc la sala de evenimente Elegance din Aleșd, unde s-au licitat tricouri în valoare de peste 20.000 de lei. Tot acolo, echipa Lions Aleșd a anunțat că din donații, înainte de licitarea tricourilor, s-au adunat 162.623 lei.

„Voi sunteți lumina trimisă de Dumnezeu, sunteți alături de mine. Nu știu dacă voi putea mulțumi vreodată pentru ceea ce mi-a dat Dumnezeu astăzi. Sunteți oameni minunați. Am demonstrat că împreună putem face lucruri mărețe, sunt convins că și pentru alte cauze de genul vom fi împreună, dacă va fi nevoie să ajutăm. Nu mi-am dorit să fiu bolnav, e clar, dar, dacă Dumnezeu mi-a dat eu merg mai departe și sunt convins că voi reuși alături de astfel de oameni minunați. Mulțumesc familiei, prietenilor adevărați, tuturor celor care s-au implicat pentru că au fost două săptămâni de muncă asiduă. Toate gândurile mele merg către dumneavoastră. Vă îmbrățișez cu drag pe toți o dată și pe fiecare în parte și vă mulțumesc din suflet”, a fost mesajul lui Ciprian Fogarasi.

Cei care nu au putut ajunge la eveniment și doresc să doneze pentru Ciprian Fogarasi o pot face în contul RO44BTRLRONCRT0573772101 al AS Old Boys FC Bihor, deschis la Banca Transilvania, cu mențiunea pentru Ciprian. Un alt cont deschis la aceeași bancă în care se pot dona sume de bani în lei al Asociației Club Lions Aleșd este RO09BTRLRONCRT0CR0753001 sau în euro RO53BTRLEURCRT0CR0753001. Sumele care se vor aduna vor fi direcționate pentru tratamentul lui Ciprian.

Fostul fotbalist, căpitan, acum președinte și antrenor la Crișul Aleșd, are de luptat cu o boală grea, diagnosticată recent.

About Author