Categories Polo

Au pierdut o luptă, nu și bătălia

CSM Oradea a fost învinsă de Dinamo București, scor 8-10, în Meciul 1 din semifinalele Superligii Naționale de polo pe apă – ediția 2023/24. Partida a avut loc miercuri (04.04), la București.

Confruntarea a fost extrem de echilibrată, cu schimbări de situație. Dinamo a marcat prima, după care CSM-ul a venit la conducere. Au urmat alte schimbări la conducere, orădenii desprinzându-se la 5-3. La jumătatea partidei gazdele erau deja în avantaj, scor 6-5.

Au urmat alte două egalități, la 6 și 7, după care Dinamo București a punctat de trei ori consecutiv și s-a desptins decisiv. Ultima reușită a aparținut orădenilor, fără a schimba soarta jocului.

Scor pe reprize: 3-3, 3-2, 2-2, 2-1.

Marcatori: David Belenyesi și Mihnea Gheorghe – 2 goluri fiecare, Tiberiu Negrean, Petar Velkic, Nichita Ilisie și Bogdan Remeș – 1 gol fiecare pentru CSM Oradea. Cosmin Radu a înscris de 3 ori pentru Dinamo București în acest meci, fiind cel mai bun marcator al partidei.

Filip Gardasevic a primit decizia de suspendare pentru patru etape din partea Comisiei de Apel a Federației Române de Polo chiar în ziua acestui meci. Muntenegreanul va absenta și la următorul meci.

Scorul general este de 1-0 pentru Dinamo București. Se joacă pe sistemul cel mai bun din trei partide.

Meciul 2, decisiv pentru CSM Oradea, are loc miercuri (10.04), ora 19:00, la Oradea. Intrarea va fi liberă.

About Author

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *