Categories Handbal

Există totuși o diferență de valoare

CSM Oradea a urcat pe locul al 3-lea în playoff-ul Diviziei A la handbal masculin – ediția 2023/24. Roș-albaștrii au înregistrat a 2-a victorie consecutivă, reușind să învingă ultima clasată, CSO Teutonii Ghimbav, scor 37-34.

Meciul a avut loc duminică (07.04), la Arena Antonio Alexe din Oradea. Jocul contează pentru etapa a 9-a din totalul de 14. Elevii lui Cosmin Liberț și Dan Pițigoi au controlat jocul de la un capăt la celălalt. Ei s-au desprins la șase lungimi, însă după 30 minute scorul a fost de 18-14. Ecartul a urcat la șapte lungimi în debutul reprizei secundă, însă vizitatorii au redus din deficit chiar la final, fără a periclita victoria orădenilor.

Viorel Bocșa a înscris de 9 ori, Ciprian Aungurenci a avut 8 reușite, Emilian Turcu, Deniss Kirsch și Alexandru Farcaș au înscris câte 5 goluri fiecare, iar Alexandru Popa a marcat de 4 ori. În fine, Csongor Szasz a avut un gol marcat. De cealaltă parte, George Roșca a punctat de 7 ori, iar Alexandru Tălmaciu a adăugat 6 goluri pentru Ghimbav.

CSM Oradea are avut 13 puncte, cu 4 victorii, un rezultat de egalitate și 3 înfrângeri. Roș-albaștrii devansează acum pe CS Medgidia și CSM Făgăraș, ambele cu câte 10 puncte. Ei se află la două puncte în urma lui CSM Alexandria, echipă ce are un meci mai puțin disputat.

Următorul meci are loc în deplasare, la Odorheiu Secuiesc, liderul clasamentului. Jocul se va desfășura la finele săptămânii viitoare.

 

About Author

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *