Categories Fotbal

Trei deplasări care pot stabili clasamentul final

Vă reamintim că pentru echipa FC Bihor Oradea urmează acum trei jocuri în deplasare, programate în judeţul Timiş, la Peciu Nou pe 13 aprilie, la Buziaş pe 20 aprilie şi la Timişoara pe data de 27 aprilie.

Prima din aceste partide este programată în acest weekend, sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 17, la Peciu Nou, pe terenul echipei locale CSC, echipă situată pe locul 3 în calsamentul play-off-ului Seriei a 8-a a Ligii a III-a.

Reamintim că FC Bihor se situează pe primul loc cu 50 de puncte, în timp ce cei de la Peciu Nou au 39 de puncte. Pe locul 2 se află Poli Timişoara, cu 43 de puncte, echipă care în acest weekend va evolua acasă cu Phoenix Buziaş.

În duelurile din sezonul regular dintre FC Bihor şi CSC Peciu Nou, orădenii s-au impus acasă, în prima etapă, pe 26 august, cu scorul de 2-0, în timp ce în returul de la Peciu Nou, au remizat în etapa a 10-a, pe 28 octombrie, cu scorul de 1-1.

În etapa anterioară, dacă FC Bihor a remizat acasă, scor 0-0, cu Poli Timişoara, cei de la CSC Peciu Nou s-au impus clar, cu scorul de 3-0, pe terenul echipei din Buziaş. Astfel, echipa din Peciu Nou rămâne cu şanse pentru barajul de promovare în liga secundă.

„Echipa din Peciu Nou este o echipă imprevizibilă, o echipă arţăgoasă pe teren propriu, o echipă care are în componenţa lotului câţiva jucători experimentaţi. Este o echipă din judeţul Timiş, dar până la urmă pe noi nu ne interesează acest lucru, pe noi ne interesează să ne pregătim ca pentru orice joc, să aducem tot ceea ce e mai bun din noi la ora jocului, ca să putem să valorificăm atuurile noastre, şi să excelăm la jocul ofensiv, pentru că acolo încă avem unele probleme, dar eu sper ca până la finalul acestui play-off să îmbunătăţim toate compartimentele şi să fim mult mai lucizi şi mai pragmatici în zonele de finalizare. Repet, cei de la Peciu Nou constituie o echipă muncitoare, o echipă pragmatică, o echipă arţăgoasă”, a declarat antrenorul principal al formaţiei FC Bihor, Florin Farcaş.

Tehnicianul formaţiei noastre nu se va putea baza la acest meci pe Răzvan Gunie, care a devenit indisponibil după accidentarea de la derby-ul cu Poli Timişoara, când a suferit o fisură de peroneu, fapt care îl va ţine în afara terenului mai multe săptămâni. El se alătură, astfel, lui Alexandru Stoian, cu o accidentare mai veche. Indisponibili mai sunt Tamas Paublusztig şi Andrei Gal, încă nerefăcuţi după accidentările pe care le-au avut şi ei.

În schimb, chiar dacă nu sunt la potenţialul lor maxim, revin după accidentări, Sergiu Ciocan şi Luca Tincău, fotbalişti care au fost trimişi pe teren şi pe parcursul jocului cu Poli Timişoara.

 

About Author

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *