Categories Polo

Dezamăgitor, orădenii eliminați prematur în semifinale!!!

CSM Oradea a fost învinsă de Dinamo București, scor 10-9, în Meciul 3 al seriei semifinale din Superliga Națională de polo pe apă – ediția 2023/24. Partida, cu caracter decisiv, a avut loc miercuri (17.04), în capitală.

Dinamo a avut inițiativa mai mereu, reușind să marcheze primele două goluri ale întâlnirii. CSM Oradea a reacționat apropiindu-se la 3-2 după opt minute și a izbutit să restabilească egalitatea de mai multe ori pe parcursul jocului. La jumătatea meciului scorul a fost de 5-4 pentru echipa alb-roșie.

Amfitrionii au avut în continuare inițiativa, roș-albaștrii încercând să reacționeze, dar nu s-au văzut în control în niciun moment al jocului. Astfel, echipa pregătită de Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor a egalat la 5, 6 și 7 pe parcursul reprizei a 3-a. De altfel, cu opt minute înainte de final scorul era egal.

Dinamo București a marcat primele două goluri ale reprizei a 4-a. CSM Oradea s-a apropiat la 9-8 și 10-9, având șansa egalării cu o ultima acțiune, dar timpul de joc a fost extrem de limitat. Acesta s-a scurs, iar partida s-a terminat cu victoria echipei gazdă.

David Belenyesi a înscris 3 goluri, Ferenc Czenk a marcat de 2 ori, iar Tiberiu Negrean, Istvan Szabo, Vlad Dragomirescu și Levente Vancsik au marcat câte un gol pentru CSM Oradea.

Scorul general a fost de 2-1 în favoarea lui Dinamo, echipă ce avansează în finala campionatului. CSM Oradea se va confrunta cu Rapid București în seria pentru locul 3 la finalul sezonului competițional 2023/24.

About Author

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *