Categories Alte sporturi

Calin Cheregi devine ambasador al unui proiect sportiv

Este un privilegiu să avem alături de noi o personalitate atât de remarcabilă și dedicată din lumea sportului.
Calin Cheregi este fost antrenor la CSM Reșița ( Liga 2) ⚽️ și în corpul de formatori de antrenori UEFA de la Școala Federală de Antrenori și cel mai important un profesor dedicat și implicat la Liceul Tehnologic Special Nr. 1 Oradea 🙏🙏🙏
Călin și-a dorit să fie 🎖 ambasadorul🎖 proiectului Dream Play din cadrul Swimathon Oradea, deoarece crede cu tărie în puterea fiecărui copil, indiferent de circumstanțele sale. A văzut și a simțit cum jocul și creativitatea pot schimba vieți și pot aduce bucurie în inimile celor mai vulnerabili dintre noi.
Fiecare copil merită să aibă acces la aceste experiențe minunate, iar el își dorește să fie parte din efortul de a face acest lucru posibil pentru fiecare copil, inclusiv pentru cei cu nevoi speciale.
Apreciem cu recunoștință angajamentul său și suntem entuziasmați să colaborăm împreună pentru a face valuri de bine în comunitate!
Susțineți și voi ambasadorul proiectului ,,Dream play- construim oportunități pentru copiii cu nevoi speciale”
Puteți dona pe link-ul de mai jos, durează doar 1 minut 🫶🫶🫶
⤵️⤵️⤵️
https://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/…/cheregi…
#swimathonoradea #valuridebine #evenimentcaritabil #doneaza #FCO #facembine
Fundația Comunitară Oradea
🏊‍♂️🏊‍♀️🏊
Proiectul ,, Dream Play construim oportunități pentru copiii cu nevoi speciale este înscris la Swimathon Oradea , unde comunitatea va face valuri de bine pe 15 iunie, la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”. Fundația Comunitară Oradea este cea care adună oamenii de bine în jurul competiției caritabile în calitate de organizator. Swimathon Oradea este evenimentul prin care ONG-urile, grupurile de inițiativă și persoanele fizice se angrenează în campanii de strângere de fonduri pentru a obține finanțările necesare realizării unor proiecte sau susținerii unor cauze.

About Author

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *