Categories Fotbal

Laureați cu victorii în toate jocurile

Echipa de fotbal U17 din cadrul LPS Bihorul nu a avut practic adversară în cadrul Campionatului Judeţean de fotbal pe care l-a câştigat având succese pe linie.

Singura instituţie de învăţământ cu profil sportiv din judeţul Bihor a înscris două echipe U17 în campionatele de fotbal ale ţării. Prima a luat startul în cadrul Ligii Elitelor U17, întrecere de nivel naţional în care s-a clasat pe locul al 5-lea în playout-ul Seriei Vest, iar cea de-a doua a participat în cadrul întrecerii judeţene organizate de către AJF Bihor. Aceasta din urmă, beneficiind şi de aportul unor jucători de la formaţia care a activat în Liga Elitelor, a defilat practic în cadrul Campionatului Judeţean U17 având victorii pe linie în toate cele 13 etape disputate. Mai mult, LPS Bihorul U17 a terminat competiţia cu un golaveraj impresionant raportat la cel reuşit de adversare, galben-albaştrii având 95 de goluri marcate şi doar 4 încasate. Aşadar o medie de peste 7 goluri înscrise pe meci de către tinerii lepesişti pregătiţi de către profesorul Lucian Stance, directorul LPS Bihorul. Cu fotbalişti utilizaţi şi în competiţia naţională, LPS Bihorul nu a putut participa la competiţia interjudeţeană în care locul i-a fost luat de către Viitorul Beiuş, a doua clasată în campionatul U17 al judeţului Bihor.

 

Lotul LPS Bihorul U17: Crâng Tudor, Jurjuţ Călin, Ciuclea Rareş, Moş Mihnea,Nagy Andrei, Zghibolţ Antonio, București Alex, Haiduc Raul, Ban Mircea, Brașov Alex, Horvat Krisztian, Romocean Cătălin, Bala Denis, Dume Raul, Secară Marian, Pereș Darius, Sescu Rafael, Sfârcioc Antonio, Ţig Antonio, Chiş Luca. Antrenor: Lucian Stance.

crișana.ro

About Author