Categories Fotbal

Performanță de senzație pentru Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, sezon de senzație cu Al Nassr. A înscris 35 de goluri și a doborât un nou record. Atacantul se pregătește de EURO

Cristiano Ronaldo este într-o formă de zile mari înainte de Campionatul European din Germania. Superstarul portughez a doborât încă un record în campionatul Arabiei Saudite.

Ronaldo doboară toate recordurile în Arabia
Al Nassr a câștigat cu 4-2 partida cu Al-Ittihad. Cristiano Ronaldo a fost omul meciului, reușind o dublă de senzație. CR7 a bifat o nouă performanță în campionatul saudit, doborând recordul de goluri înscrise într-un sezon.

Ronaldo a ajuns la un total de 35 de goluri în acest sezon, depășindu-l pe marocanul Abderrazak Hamdallah, care a punctat de 34 de ori în sezonul 2018/2019. Portughezul a ajuns la 70 de contribuții (goluri + assisturi) în stagiunea 2023/2024, adunând reușitele de la Al Nassr și Naționala Portugaliei.

Cristiano a început recitalul cu Al-Ittihad în minutele de prelungire ale primei reprize. Portughezul a preluat fabulos cu pieptul și l-a învins pe portarul adversarilor. Ronaldo a făcut dubla în minutul 69 după o lovitură cu capul din corner.

Antrenorul celor de la Al Nassr a luat decizia de a-l scoate pe Ronaldo de pe teren în minutul 74, pentru a-i oferi un adevărat standing ovation portughezului. Fanii l-au aplaudat copios pe superstarul din atacul echipei, iar acesta a părut vizibil mulțumit de reacția acestora.

La finalul partidei, Ronaldo a primit Gheata de Aur din partea ligii saudite. Fotbalistul a ajuns la un total impresionant de 35 de goluri și 11 assisturi în campionat. În sezonul trecut, acesta reușise să înscrie de numai 14 ori.

DisFanii fotbalistului au reacționat pe social media după performanța portughezului. Aceștia au lăudat realizările lui Cristiano Ronaldo din liga saudită și au ținut să-l înțepe pe rivalul acestuia, Lionel Messi, care joacă în MLS, la Inter Miami.

“Dacă Messi ar face aceste numere în MLS, i-ar da un alt Balon de Aur.”, “E terminat au zis… mereu le dă peste nas criticilor.”, “Cel mai bun fotbalist care a jucat vreodată”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Ronaldo a fost convocat de Roberto Martinez pentru EURO
Cristiano Ronaldo va avea parte de un nou test important vara aceasta. Roberto Martinez a anunțat lotul Portugaliei pentru EURO, iar CR7 va reprezenta o piesă importantă în atacul lusitanilor. CR7 speră să obțină un ultim trofeu cu naționala.

About Author