Categories Polo

CSM Oradea continuă achizițiile la secția de polo

Lazar Dobožanov este noul jucător al echipei de polo pe apă CSM Oradea. Originar din Serbia, el a semnat un angajament cu valabilitate pentru sezonul competițional 2024/25.

Dobožanov se află la primul contract în România. El este la primul angajament în afara Serbiei. Lazar ocupă postul de portar și sosește la CSM Oradea de la celebra Novi Belgrad, grupare căreia s-a alăturat vara trecută ca înlocuitor pentru Radoslav Filipovic, cel care a apărat buturile lui CSM Oradea în sezonul 2023/24.

Născut pe data de 21 Decembrie 1995, la Novi Sad, Dobožanov a jucat de-a lungul carierei pentru Partizan Belgrad, Steaua Roșie Belgrad (un sezon), Radnicki (cinci sezoane în două perioade diferite) și Novi Belgrad (un sezon).

CSM Oradea și Filip Gardašević au ales să continue împreună. Noul parteneriat are valabilitate pentru sezonul competițional 2024/25. Jucătorul originar din Muntenegru, în vârstă de 27 ani, va înregistra cel de-al 2-lea sezon consecutiv alături de formația de pe Crișul Repede.

Desemnat cel mai bun jucător al Cupei României, fiind principalul marcator din Superliga Națională a României în sezonul 2023/24, Filip a ales să continue alături de CSM Oradea, după medalia de bronz obținută la încheierea stagiunii anterioare.

About Author

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *