Categories Handbal

Aproape de primul rezultat de egalitate

Echipa de handbal CSM Oradea a fost învinsă la limită pe terenul echipei CSM Vaslui în cadrul etapei a 15-a din Liga Zimbrilor – ediția 2022/23. Rezultatul final a fost de 25-24.

A fost un meci echilibrat, pe parcursul căruia cele două echipe și-au împărțit supremația. Oradea a avut mai multe momente în care a fost la conducere pe parcursul primei jumătăți. Vasluienii au terminat mai bine repriza, marcând ultimele două goluri pentru a se desprinde la 14-12.

Partea a 2-a a consemnat avantaj pentru gazde în permanență. Orădenii nu au cedat și au înscris ultimele trei goluri ale partidei, dar nu au putut anula înregul deficit. Avantajul construit de gazde a fost suficient până la final.

Starchenko și Turcu au marcat câte 5 goluri, Farcaș și Boșca au marcat câte 4 goluri, iar Ivancenco și Djukic au punctat de câte 2 ori pentru CSM Oradea. De la gazde s-a demarcat Chiratcu, autor a 6 goluri pentru CSM Vaslui.

CSM Oradea rămâne fără punct în clasament la încheierea meciurilor din anul calendaristic 2022. Liga Zimbrilor se va relua la începutul lunii Februarie 2023. CSM Vaslui are 16 puncte după acest meci.

About Author