Categories Fotbal

Jucatori doriti la nationala deocamdata fara angajamente

dorinDorin Rotariu (23 de ani) şi Gicu Grozav (28 de ani), doi dintre jucătorii în care Cosmin Contra îşi pune mari speranţe la echipa naţională, vor schimba echipele în această perioadă de mercato pentru a reveni în atenţia selecţionerului.

Pus pe liber de Dinamo, Grozav nu şi-a găsit angajament, dar trebuie să o facă repede pentru a reveni în circuitul primei reprezentative. Conform lui Cosmin Contra, mijlocașul e foarte aproape să-şi rezolve situaţia, iar în această săptămână ar putea semna noul angajament.

„Sper ca Gicu Grozav să îşi rezolve săptămâna asta, pentru că are câteva oferte şi să aleagă echipa la care crede el că poate să joace pentru că el are nevoie de asta să îşi recapete încrederea pe care o avea înainte de ultimele şase, opt luni de zile. Sigur într-o săptămână îşi va rezolva situaţia, sper să înceapă să joace cât mai repede şi să fie şi el o soluţie pentru echipa naţională”, a declarat selecționerul echipei naționale, pentru FRF TV.

În timp ce Grozav stă departe de teren, Rotariu nu o duce foarte bine în Olanda, unde e împrumutat de Club Brugge la AZ Alkmaar, iar zilele următoare l-ar putea găsi la o altă echipă.

„Am vorbit cu Dorin Rotariu (foto), el este un jucător care mie personal îmi place, un jucător tânăr de mare perspectivă. Nu este mulţumit de situaţia pe care o are la club şi încearcă să o rezolve şi să meargă la o echipa la care se poate juca, să fie în atenţia mea pentru echipa naţională”, a mai precizat Contra.

About Author