Categories Handbal

Debut cu victorie importanta pentru bihoreni

20190915_132353Secția de handbal a CSM Oradea a debutat cu o victorie 30-28 (17-14) în sezonul 2019-2020 a Diviziei A de handbal masculin, Seria D. Bihorenii antrenați de George Tăut cu o echipă total nouă față de sezonul precedent, și în care și-au făcut apariția o serie de jucători interesanți, au reușit să câștige duelul tactic cu un adversar care va lupta pentru un loc pe podium.

Debutul a fost echilibrat, orădenii au început mai greoi meciul dar după aceea au încercat să fie mai exacți la finalizare, iar nou venitul Ghiță Mateaș a punctat din lovituri de la 7 metri.

Partea a doua a fost una destul de echilibrată, oaspeții cu un portar într-o formă foarte bună au ținut aproape, dar nu au avut puterea de a reveni pe tabelă. Din nou aportul decisiv la victorie l-a avut Devid Munea care a fost mult mai proaspăt și inteligent pe final când a făcut diferența. Se vede munca în echopă, iar loc de mai bine sau cum se spune lo de progres există, acum totul depinde de modul cum aceștia vor concepe pe viitor competiția pentru că an de an pretențiile vor crește.

Principalul marcator al bihorenilor a fost Benjamin Szabo, autor a 8 goluri. L-a urmat Ghiţă Mateaş, cu 6 reuşite, în timp ce de la gorjeni, Daniel Ghişe a înscris de 13 ori, iar Bogdan Ivăşchescu de 8 ori.

Tehnicianul orădean a avut la dispoziţie pentru acest joc următorul lot: Răzvan Costin, George Duma – portari; Andrei Teodorescu, Petru Pomian 3 goluri, Ştefan Bandi, Adrian Mihăilescu 1, Devid Munea 2, Benjamin Szabo 8, Ghiţă Mateaş 6, Andrei Ivancov, Szasz Csongor 3, Codrin Zamfir, Radu Răzvan Radu 1, Eduard Szilagyi, Paul Oarga 1, Alexandru Potera 3, Georgel Costea 2 şi Iulian Gal.

Etapa viitoare bihorenii se vor deplasa la Timișoara pentru a juca pe terenul celor de la CNOPJ din localitate.

About Author