Categories Fotbal

Au intrat pe teren, vor suporta consecintele

burleanuPreşedintele FRF, Răzvan Burleanu (foto), a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că federaţia a decis să îi dea în judecată pe suporterii care au intrat pe teren la meciul cu Spania.
“Decizia la nivel de federaţie este să-i dăm în judecată pe cei doi suporteri care au intrat pe teren. Avem nevoie să aflăm cine finanţează aceste grupuri de suporteri. Nu avem suficientă susţinere la nivelul poliţiei şi jandarmeriei. În momentul de faţă am luat decizia de a deschide un proces împotriva celor doi. În momentul în care avem identificarea celor care au aruncat fumigene, petarde în teren, vom face acelaşi lucru”, a spus Burleanu.

El a menţionat că meciurile care urmează pentru echipa naţională, cu Insulele Feroe şi Norvegia, sunt fundamentale. “Am fi foarte mulţumiţi cu şase puncte. Dacă vom reuşi înseamnă că nu mai stăm la mâna rezultatelor. Ne aşteptăm la 8.000 de copii pe stadion la partida cu Norvegia”, a adăugat el.

Burleanu a vorbit şi despre implementarea VAR: “Federaţia, prin acest protocol, este organismul însărcinat cu implementarea VAR. Am fost în discuţii cu doi dintre furnizori, un preţ pe care îl avem acum este de 800.000 de euro, pentru anul 1. În anii următori costurile vor fi mult mai mici”.

About Author