Nu trageti in selectioner… Ba da, de data asta trebuie treas pe dreapta!!!

fotAm tot stat să analizez, să scriu sau să nu scriu aceste rânduri… Oare ajută la ceva, fac un bine sau doar așa de dragul exprimării. Sper să nu e așa…

Să iei atitudine atunci când un jucător al naționalei, important sau mai puțin, tânăr sau mai în vârstă, nu contează, jucător al naționalei este în jurat de morții mătii de selecționer, este de-a dreptul ridicol.

Nu se poate așa ceva, sub nicio formă, unde dracu trăim. În ce țară se întâmplă ca un antrenor să-și înjure elevii și la antrenamente!!! Iar când primul antrenor al României, al unei națiuni de 20 milioane de locuitori înjură de morți un tânăr de viitor, perspectivă sau mai știu eu cum, este total inadmisibil. De aceea simt că trebuie să iau atitudine.

Acest selecționer al României a dezamăgit profund prin exprimare. prim modul lui de a gândi sau de a folosi o expresie într-un moment, total, dar absolut total nepotrivit. Auzi băi băiatule, care faci pe selecționerul (birjar), ia-ți geanta și du-te unde vezi cu ochii. Ești un MARE, mare nesimțit pentru gestul tău.

Nu știu ce e în sufletul mamei lui George Pușcaș, dar eu deja reacționam de mult. Adică cum, gol cu Malta, decisiv, gol în Feroe, primul și acum ratare cu Norvegia, și tu îi iei morții la întrebări… Urât, mai mult decât atât, josnic și lipsit total de educație. Nu ai ce căuta pe un teren de fotbal, nu ai ce căuta pe banca unei echipe de fotbal, nu trebuie să mai fii selecționerul României.

Într-o țară normală și civilizată, seara președintele Federației convoca Comitetul Executiv cu propunerea de demitere… Așa ar fi trebuit să fie reacția unui Răzvan Burleanu în semn de respect pentru fotbaliștii naționalei.

Pentru că la meciul următor poate îl va înjuca pe crainicul arenei, la următorul meci pe șoferul de autocar… Și tot așa… Dar pe el, dar pe el nu îl injură nimeni. Ba da, faptele lui se vor întoarce împotriva lui. Cu siguranță. Duble C., esti jalnic nu alta!!! Nu cred că ai o scuză și nici nu ar trebui să găsești.

Aștept să se termine campania de calificare să văd ce reacție ai. Atunci cei 20 milioane de locuitori ai României îți pot lua și ție morții la întrebări, fără nicio jenă. Pentru că aste meriți…

About Author