Categories Alte sporturi

Perfectiunea necesita antrenamente intense cu tinta in fata

Doi sportivi legitimaţi la Clubul Sportiv Redpoint Oradea şi-au adjudecat câte o medalie de aur şi una de argint la etapa I a Trofeului Carpaţilor, competiţie desfăşurată la Acăţari (jud. Mureş) sub egida Federaţiei Române de Arc Tradiţional şi Field.

După un parcurs foarte bun în cele două zile de concurs, Ioana Cocan, originară din Târgu Mureş dar legitimată la Redpoint Oradea, a reuşit un punctaj total de 496 de puncte (235 de puncte la proba de flint şi 261 de puncte la proba de target), asigurându-şi astfel locul întâi pe podium şi medalia de aur.

Celălalt trăgător sub culorile Redpoint, Eugenio Leabu, originar din Făgăraş, s-a clasat pe locul doi la proba de freestyle recurve, cu 492 de puncte (226 la proba de flint şi 266 la cea de target), obţinând medalia de argint.

La Târgu Mureş, Ioana Cocan se antreneaza la noua sală de tir cu arcul deschisă de Arcus Archery Center la standarde europene, iar la Făgăraş, Eugenio Leabu se antrenează… în grădina casei. Cei doi sportivi sunt în creştere valorică faţă de rezultatele precedente, ceea ce îndreptăţeşte clubul să spere la rezultate din ce în ce mai bune.

About Author