Categories Fotbal

Razvan Burleanu: Este un interes foarte mare pentru meciul cu Suedia

burlPreşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că are încredere în selecţionerul Cosmin Contra, subliniind că oficialii federali nu vor contacta un alt antrenor atât timp cât se află sub contract cu actualul tehnician.
„Cosmin Contra este foarte încrezător în calificare. Meciul cu Suedia este capital, trebuie să-l câştigăm şi apoi sigur nu ne vom încurca în Spania. Este un interes foarte mare pentru meciul cu Suedia, sigur va fi cu casa închisă. Atât timp cât avem contract cu un selecţioner nu vom contacta altul şi plus de asta avem mare încredere în Cosmin Contra că ne va duce la Euro-2020”, a declarat Burleanu, într-o conferinţă de presă.

Meciul România – Suedia, din preliminariile Euro-2020, se va disputa în data de 15 noiembrie, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

 „În primul rând am fost surprins de cele şase puncte, sincer nu mă aşteptam ca CFR să poată să câştige cu Lazio şi cu Rennes. Cred că cele şase puncte sunt mult mai importante decât jocul echipei. Până la urmă, trebuie să fim foarte sinceri. România nu stă deloc bine în clasamentul UEFA la nivel de cluburi, suntem pe locul 30 în momentul de faţă, ceea ce cred că este un ultim moment în care chiar cred că este nevoie de o viziune strategică la nivelul cluburilor de primă ligă, astfel încât să putem să avem parte de o îmbunătăţire. Eu sunt foarte încântat că CFR a reuşit să adune şase puncte, sper să nu se oprească aici, sper să mai câştige şi alte meciuri, îmi doresc foarte mult să se califice în primăvara europeană. Îmi doresc în acelaşi timp să vedem un număr cât mai mare de jucători români în primul 11 la CFR. Ceea ce rămâne este rezultatul de pe teren, iar peste câţiva ani probabil nimeni nu îşi va mai aminti cum a reuşit CFR să câştige împotriva celor de la Rennes”, a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

About Author