Categories Fotbal

Arbitrii bihoreni la ora bilantului!!!

Sâmbătă, 14.12.2019, la restaurantul Ardealul din Oradea, a avut loc gala arbitrajului bihorean. Evenimentul a reunit familia arbitrajului județean, alături de cei mai tineri cavaleri ai fluerului fiind prezenți și cei mai reprezentativi arbitrii bihoreni, printre care Florin Marcu (Liga 1), dar și fosta purtătoare al ecusonului FIFA, Carmen Neagu Morariu, aceasta fiind, actualmente, președintele Comisiei Medicale din cadrul AJF Bihor.

După o scurtă analiză a activității, făcută de către Ștefan Gallovits, președintele Comisiei Județenea Arbitrilor, au fost premiați mai mulți arbitrii și arbitrii asistenți, fără a se face, însă, ierarhizarea acestora.
Diplomele și plachetele au fost înmânate de către Radu Bitea, președintele AJF Bihor, Ștefan Gallovits, președinte CJA, Florin Marcu, arbitru de Liga 1 și vicepreședinte CJA, Nagy Cristian și Nagy Alexandru, acesta din urmă fiind secretarul comisiei județene.
Ștefan Gallovits le-a mulțumit tuturor pentru activitate și efortul depus în cursul acestui an, subliniind faptul că prin muncă și seriozitate, sunt perspective de progres pentru mai mulți arbitrii tineri din cadrul CJA.
Președintele AJF Bihor, prof. Radu Traian Bitea, le-a mulțumit arbitrilor pentru activitatea din anul curent, resposabilizându-i totodată, pentru returul campionatului 2019-2020, manifestându-și și speranța că unii vor face pasul, în curând, la eșaloanele superioare.

Laureații galei arbitrajului bihorean din 2019:
Arbitrii experimentați: Cormoș Cosmin, Pop Adrian, Pirtea Andrei
Arbitrii tineri: Guler Bogdan, Bulzan Andrei, Zah Valentin
Arbitrii asistenți experimentați: Bandula Radu, Orbán Norbert, Bărar Bogdan
Arbitrii asistenți tineri: Gozman Cristian, Urs George, Bogdănel Alexandru
Arbitre: Schuster Jozefinne, Duma Györgyi, Negruț Emilia, Ilie Diana.

About Author