Categories Crișul Oradea

Inotatoarea Huszar Ingrid, laureata principala la CS Crisul Oradea

Sala Forum a Hotel Continental din Oradea a găzduit luni 16 decembrie, Gala de sfârșit de an a celor de la CS Crișul Oradea.
Ionel Bungău, directorul general al CS Crișul a fost ca de obicei o gazdă primitoare pentru sportivi, antrenori, invitați și toți cei implicați în activitatea clubului. Anul 2019 a fost unul destul de modest pentru sportivii clubului dar și pentru întreg sportul românesc în general. În aceste condiții nici rezultatele nu au fost unele peste așteptări, iar banii nu sunt dintre cei mai mulți, cauza principală a nerealizărilor.
Realistic vorbind se putea mai bine, dar ca de obicei, se va face o analiză a tuturor secțiilor iar pentru viitor se dorește o înbunătățire a activității. Gala a început cu două premii speciale pentru doi dintre sportivi de viitor al clubului. Într-un mini clasament al sporturilor neolimpice, Hadade Antoni (karate) s-a situat pe locul al treilea, Bogdan Stan pe locul al doilea și Florin Lupaș pe prima poziție, ultimii doi fiind legitimați la noua secție de power-lifting.
De asemenea clasamentul pe echipe în sporturile olimpice a adus din nou polo-ul pe primele trei poziții și anume juniorii II pe locul al treilea, junioarele under 16 pe locul al doilea iar pe prima poziție juniori mari.
Așa cum era de așteptat, și la fel ca și anul trecut, Huszar Ingrid a fost declarată cea mai bună sportivă a clubului în condițiile în care pe plan intern a avut rezultate destul de mulțumitoare dar pe plan internațional, încă nu este la nivelul dorit. Deși a beneficiat de condiții de pregătire dintre cele mai bune, Huszar Ingrid încă nu confirmă pe în competițiile internaționale, unde pentru a fi remarcată este nevoie de un alt nivel de pregătire, organizare, cercetare sau recuperare.
Topul primilor opt sportivi a arătat astfel:
Loc VIII: Takacs Dominik (înot);
Loc VII: Samuilă Iris (înot):
Loc VI: David Octavian (box):
Loc V: Cristiana Șinka (box);
Loc IV: Bako Anastazia (înot):
Loc III: Meheș Cristian (atletism);
Loc II: Jasmina Gyoker (judo);
Loc I: Huszar Ingrid (înot).
Antrenoarea anului a fost declarată Cristian Madău, antrenorea laureatei principale și cea care are în continuare încredere în sportiva ei că va face pasul spre nivelul următor.

About Author