Categories Tenis

Federatia Romana de Tenis nu este eligibila pentru fonduri financiare

Ministerul Tineretului şi Sportului a declarat eligibile 63 de federaţii sportive naţionale din cele 68 care au depus cerere de finanţare pentru anul 2020, conform unui raport publicat, luni, pe site-ul MTS.

Comisia de evaluare din cadrul MTS s-a întrunit în perioada 20-31 decembrie 2019 şi a analizat cererile depuse la sediul ministerului, stabilind că federaţiile de tenis, aikido, go, hochei pe iarbă şi pescuit sportiv nu îndeplinesc condiţiile de eligibilitate pentru finanţare în 2020.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, s-a întâlnit, luni, cu o parte din reprezentaţii federaţiilor sportive naţionale ale căror cereri de finanţare depuse la Ministerul Tineretului şi Sportului au fost declarate eligibile. Ministrul se va întâlni, marţi, cu cealaltă parte a federaţiilor.

Ionuţ Stroe a anunţat că bugetul alocat MTS în 2020 este sensibil egal cu cel din 2019, căruia i se va adăuga un procent de 0,5% din veniturile din accize, iar sumele care vor fi repartizate federaţiilor vor fi anunţate la 13 ianuarie.

About Author