Categories Tenis

Simona Halep s-a retras de la Premier Mandatory

Simona Halep, locul 2 WTA, şi-a anunţat retragerea de la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells (11-22 martie).

„Sunt incredibil de dezamăgită să fiu nevoită să mă retrag din turneu. Din nefericire, accidentarea la picior pe care am căpătat-o înainte de Dubai îmi cauzează probleme în continuare şi nu voi putea să mă recuperez la timp ca să călătoresc la Indian Wells. Este fără îndoială unul dintre cele mai importante momente alte calendarului tenisului pentru mine şi va fi foarte trist să lipsesc, dar deja abia aştept să revin în 2021”, a declarat Halep, potrivit paginii de Twitter a turneului.

Halep a câştigat ediţia din 2015 a turneului de la Indian Wells, iar anul trecut a fost eliminată în optimi de Marketa Vondrousova din Cehia.

Angelique Kerber, finalista ediției de anul trecut, și-a anunțat și ea retragerea de la Indian Wells. Kerber a făcut publică decizia printr-o postare pe Instagram: „Răbdarea mea este pusă la încercare în aceste zile și încă mă recuperez după o accidentare la piciorul stâng. Speram să fiu pregătită la timp pentru turneele de la Indian Wells și Miami, dar echipa mea medicală m-a sfătuit să mă mai odihnesc puțin. Vă mulțumesc pentru sprijin, abia aștept să revin pe teren curând”.

În 2019, Angie Kerber a pierdut finala de la Indian Wells în fața Biancăi Andreescu (4-6, 6-3, 4-6 pentru sportiva canadiană). La „BNP Paribas Open” sunt înscrise în continuare 73 din primele 80 de jucătoare ale lumii, potrivit site-ului WTA.

About Author