Categories Fotbal

Primele măsuri cu adevărat radicale. Fără spectatori pe stadione

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că a decis ca meciurile din Liga 1 să se joace fără spectatori în tribune, în condiţiile regulamentului.

LPF subliniază că a comunicat scris celor 14 cluburi membre această hotărâre.

„Măsura se aplică imediat şi va fi adaptată în viitor în funcţie de evoluţia situaţiei şi deciziile autorităţilor statului”, se arată în comunicatul LPF.

FCSB a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care a anunțat că suporterii nu vor putea lua parte la meciul pe care urmează să îl dispute împotriva echipei Universitatea Craiova.

„FCSB anunță că, în urma măsurilor preventive adoptate de Guvernul României în cursul zilei de 8 martie și independent de voința noastră, partida FCSB – Universitatea Craiova, din această seară, se va disputa cu porțile închise!

Astfel, conform articolului 59.2 din ROAF (Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice), accesul pe stadion va fi permis doar reprezentanților mass media (câte unul pentru fiecare instituție de presă), forțelor de ordine, autorităților locale și oficialilor celor două cluburi, pe baza unor liste nominale.

În cursul zilei de luni vom anunța procedura legată de returnarea încasărilor pentru biletele deja achiziționate pentru partida din această seară.

About Author