Categories Baschet

Donație consistentă din partea principalului spornsor al CSM Oradea!!!

Superbet, lider național în domeniul Betting & Gaming, se alătură demersului de ajutorare a personalului din spitale în lupta cu pandemia de coronavirus.

Superbet donează un milion de lei pentru achiziționarea de echipamente de protecție pentru cadrele sanitare, fiind astfel prima companie din industria pariurilor sportive și a jocurilor de cazinou care ‘pariază pe bine’, noteaă GSP.

Într-un clip video inedit, Superbet transmite mesajul unor celebri sportivi pentru toți oamenii care stau acasă în aceste zile. Este vorba despre Mihai Leu, Cătălin Moroșanu, Alexandru Stancu și Giordan Watson.

De asemenea, ambasadorul de brand al Superbet, Ilie Dumitrescu, fotbalist legendar al României, transmite un mesaj:

„Am fost un jucător care a făcut diferența în momente cheie și am venit alături de Superbet, un jucător care face diferența prin decizii de business curajoase și prin gesturi care denotă atitudine de lider. Unul care conduce prin exemplul său. Așa cum Superbet se poziționează drept căpitanul din teren, tot așa trebuie să fim și noi, la nivel individual.”

Secția de baschet a CSM Oradea, campioană naționalăî în sezonul trecut și Superbet au semnat un contract de sponsorizare pentru o perioadă de un sezon suma fiind din șase cifre. Este posibil ca cele două părți să continue colaborarea și pe viitor, în condițiile în care contractul se va regândi total, în funcție de noile reglementări impuse pe piața muncii din România.

About Author