Categories Tenis

Wimbledon anulat, US Open deocamdată programat

Dacă ieri Wimbledonul a fost anulat și nu se va mai disputa în 2020, Federaţia Americană de Tenis (USTA) a anunţat că turneul US Open, programat în perioada 31 august – 13 septembrie, nu va fi decalat şi rămâne în continuare în programul competiţional al anului 2020.

„Înţelegem circumstanţele speciale şi raţionamentul pentru care All England Lawn and Tennis Club a decis să anuleze turneul de la Wimbledon din 2020. Până în prezent, USTA îşi menţine intenţia de a organiza US Open la data anunţată iniţial. Urmărim îndeaproape evoluţia situaţiei generate de coronavirus şi ne pregătim pentru orice situaţie”, precizează Federaţia Americană.

Turneul de tenis de la Wimbledon, programat în intervalul 29 iunie – 12 iulie, a fost anulat, în contextul pandemiei de coronavirus.

„Cu mare regret anunţăm că decizia All England Club, asociaţia care organizează turneul londonez, şi a comitetului de conducere al campionatului este de a anula ediţia din 2020 de la Wimbledon din cauza problemelor de sănătate pe care le implică pandemia de coronavirus. În schimb, următoarea ediţie, a 134-a, va avea loc între 28 iunie şi 11 iulie 2021′‘, se arată într-un comunicat al All England Lawn Tennis Club.

About Author