Ion Țiriac nu rămâne pasiv la ceea ce se întâmplă!!!

Ion Țiriac (foto, 80 ani) a sărit în ajutorul oamenilor aflați în dificultate chiar în Săptămâna Mare. Miliardarul a oferit pachete cu alimente pentru familiile nevoiașe din comuna Alexandru cel Bun.
Împreună cu autoritățile locale, Țiriac a oferit pachete cu apă, cartofi, mâncăruri de Paște și măști de protecție către 96 de persoane cu vârste de peste 65 de ani, care stau singure și nu beneficiază de vreun venit.
Per total, omul de afaceri a oferit 3,5 tone de alimente. Anunțul a fost făcut chiar de primarul comunei, Ion Rotaru:

„În urma discuțiilor pe care le-am purtat cu partenerul nostru Ion Țiriac, ca să ne ajute cu produse agroalimentare, s-au soldat cu un răspuns pozitiv. Îi mulțumesc domnului Ion Țiriac, pentru că a răspuns imediat la chemarea și apelul nostru.

Am preluat o cantitate de 3,5 tone de alimente: cartofi, apă , lapte, conserve, biscuiți și altele. Darurile sunt pentru persoanele cu vârste de peste 65 de ani, singure și fără venituri.”, a spus primarul, potrivit roman24.ro.

Țiriac a coborât pe locul 2 în topul miliardarilor români
Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Fostul mare tenismen, care organizează anual turneul de la Madrid, a fost detronat de către Daniel Dines, fondatorul companiei UiPath.

Cu o avere estimată la 1,2 miliarde de dolari, Ion Țiriac a fost poziționat în topul miliardarilor lumii pe locul 2.276 în topul realizat de către Hurun Report, din China.

Între timp, Țiriac a fost detronat de către Daniel Dines (47 de ani), fondatorul companiei UiPath, a cărui avere este estimată la 1,4 miliarde de dolari. Anul trecut, acesta era prezentat de revista Forbes drept primul miliardar din afaceri cu roboți software.

About Author