Categories Fotbal

Jurgen Klopp: Suntem disperați să jucăm

Jurgen Klopp este convins că pandemia de coronavirus nu va reuși să submineze reușita echipei lui atunci când Cormoranii vor deveni campioni în Premier League.
Tehnicianul german al lui Liverpool nu își face griji de momentul și locul în care băieții lui vor ridica deasupra capului titlul Premier League. Klopp este sigur că acea zi va fi “excepțională” în ciuda circumstanțelor speciale impuse de pandemia de coronavirus. Premier League va reveni pe 17 iunie după o pauză de trei luni, cu Liverpool în fruntea clasamentului, la 25 de puncte distanță de ocupanta locului secund, Man City.

Cormoranii mai au nevoie de maximum două victorii pentru a încheia socotelile în actuala ediție a campionatului englez. În orice caz, autoritățile au cerut ca toate meciurile rămase să se dispute pe arene neutre pentru a evita o posibilă adunare a fanilor în afara stadioanelor. Klopp nu este convins că acesta va fi cazul, dar germanul a precizat că dacă se va întâmpla asta, va fi pur și simplu la fel de fericit că are șansa să câștige pe teren primul titlu al lui Liverpool după 30 de ani de pauză.
Jurgen Klopp, pregătit să devină campion în Premier League
În orice moment s-ar întâmpla, într-un stadion gol, bla, bla, bla, cu gândul, rugăciunile și iubirea oamenilor din întreaga lume, pentru mine v ava fi o zi excepțională. Oricând va fi, sperăm să se întâmple pe Anfield, însă nu știm ce va și și oricum nu e important. Știu că putem rezolva situația la fel de bine în Liverpool. Ne-am dorit să jucăm în orice situație, iar acum suntem disperați să jucăm, să devenim campioni pe teren, iar acum se pare că putem face asta – Jurgen Klopp, pentru beIN SPORTS

Sigur, nu va fi perfect, dar știam de ceva timp că nu va fi perfect și acum suntem obișnuiți cu acest gând. Vrem să avem acest titlu și apoi vom vedea cum se simte. Sunt sigur că se va simți foarte bine. Cei mai mulți oameni de pe această planetă nu au șansa să devină campioni în Premier League. Pentru noi, se pare că există o șansă, așa că ne vom bucura de ea – Jurgen Klopp, pentru beIN Sports
Premier League a confirmat oficial restartul sezonului de fotbal în data de 17 iunie, cu porţile închise şi cu respectarea unor protocoale stricte de siguranţă, după reuniunea cu cele 20 de cluburi desfăşurată joi. În data de miercuri 17 iunie au loc două meciuri restante: Aston Villa – Sheffield United şi Manchester City – Arsenal Londra, toate echipele angrenate având un meci mai puţin disputat. Etapa a 30-a se va disputa în totalitate în weekend-ul 19-21 iunie.

About Author