Categories Baschet

CSM Oradea lansează o campanie de apropiere față de firmele bihorene

CSM Oradea lansează un program de solidaritate pe care îl propunem tuturor firmelor bihorene. Misiunea acestui proiect este aceea de a oferi posibilitatatea de promovare prin baschet tuturor întreprinderilor mici și mijlocii, la un preț accesibil: 100 de lei pe lună. Prin intermediul platformei 100.csmoradea.ro invităm toți doritorii să ni se alăture în planul de a continua pe calea performanței.

Comunitate
Succesul baschetului orădean se datorează în mare parte partenerilor locali. Iar prin acest proiect, vrem să ducem performanța și mai departe.

Parteneriatele cu peste 30 de companii locale ne-au demonstrat că legătura dintre sport și business este una de succes în ambele direcții. Victoriile din teren sunt un factor important pentru victoriile din afaceri. Iar continuitatea este dovada că partenerii noștri sunt de asemenea campioni!

Apropierea mediului de afaceri bihorean în jurul sportului, înseamnă pentru noi garantul succesului și în afara terenului. Fiindcă ceea ce ne dorim e să putem crea un business hub în care fiecare partener al clubului nostru să aibă de câștigat.

Misiune
Credem în solidaritate, credem în puterea de a ne ajuta unii pe ceilalți! Credem în oamenii frumoși din județul Bihor!

În toți acești ani, baschetul a avut succes datorită unei comunități locale unite. Iar faptul că orădenii au rezonat cu sportul nostru și ne-au fost alături de fiecare dată, ne-a determinat să venim și noi în sprijinul comunității locale.

Misiunea noastră este aceea de a ajuta firmele bihorene să revină pe un drum prosper. Știm că bugetele de marketing și publicitate sunt primele tăiate într-o astfel de criză și tocmai de aceea am dorit să oferim o soluție de publicitate prin sport accesibilă tuturor.

Astfel, propunerea noastră se adresează tuturor firmelor bihorene și oferă publicitate prin sport pentru un buget disponibil tuturor companiilor. 100 de lei pe lună!

Cum promovăm partenerii
Inserția logo-ului firmei dvs. la intrarea în Arena Antonio Alexe
Apariția pe reclamele LED la un meci al echipei de baschet
Prezentarea Companiei dvs. în 2 articole din mediul on-line CSM Oradea
Comunicat de presă în care va fi menționat numele tuturor partenerilor
Inserția logo-ului firmei dvs. în revista oficială CSM Oradea

About Author