Categories Editorial

Susțin public CAO în Liga a 3-a, prin orice mijloace!!!

De doar câteva zile s-au încheiat jocurile de baraj pentru promovarea în Liga a 2-a și a 3-a a fostblului din țara noastră.
Dacă pentru liga a 2-a, lucrurile sunt foarte clare, în celălalt eșalon încă lucrurile sunt interpretabile.
Județul Bihor este interesat direct de acestaspect prin prisma faptului că CAO Oradea ar putea evolua în sezonul 2020-2021 în eșalonul trei.
În urma unui clasament întocmit pe baza rezultatelor din teren, CAO Oradea nu se află printre cele șapte echipe clasate pe locurile secund într-un clasament intermediar cu drept de promovare. Având în vedere că înscrierile pentru Liga a 3-a s-au încheiat de mult, circumstanțele sunt încurajatoare.
Puțini știu că fiecare echipă trebuie să depună o garanție bancară de 20 000 ron, ceea ce nu este un lucru chiar așa simplu pentru unele echipe. De asemenea au fost cazuri în care unele echipe s-au înscris în acest eșalon iar după șase sau opt etape s-au retras. Motivele nu mai contează.
La o simplă analiză logică nici Federația Română de Fotbal nu dorește așa ceva. Dar în continuare regulamentele sunt ambigue, iar o soluție definitivă ezită să fie luată de departamentul competiții din cadrul FRF condus de Felix Grigore.
Deocamdată cei care vor decide soarta competiției încă nu știu câte serii vor alcătui și câte echipe în fiecare serie. Este necesar să fie 12 echipe în fiecare serie pentru a avea 22 meciuri oficiale și totodată drept de promovare. O situație specială, necesită măsuri speciale, sau mai bine spus interesu poartă fesu.
Cu drept sau nu de promovare pe teren, CAO Oradea are șanse mari ca din viitorul sezon să joace în Liga a 3-a, și aici mă bazez pe unele informații de culise, care din respect pentru persoanele respective nu pot fi făcute publice.
Telefoanele sună, iar unele dintre ele pot face chiar minuni!!!

About Author