Categories Fotbal

Fotbalul intră în pauză totală în Bihor

Întrunit în mod statutar, la sediul AJF Bihor pe data de 11.08.2020, în prezența majorității membrilor săi, Comitetul Executiv, a luat următoarele decizii:

  1. A aprobat cu unanimitate de voturi amânarea începerii TUTUROR Competițiilor sub egida AJF Bihor până la modificarea Protocolului medical pentru fotbalul amator ( care NU poate fi respectat de către cluburile afiliate în forma actuală) și/sau a comunicării din partea forurilor MS, MTS, FRF ale unor decizii permisive și aplicabile penrtu reluarea Campionatelor.
  2. A aprobat cu unanimitate de voturi solicitarea echipelor de Liga 5 inclusiv cele 4 care au promovat în Liga a 4-a, cu privire la anularea jocurilor din prima fază a Cupei României, programată inițial pe 8-9 august 2020. În cazul modificării protocolului medical, ori apariția unor măsuri de relaxare, Cupa României va începe, pe plan județean, cu faza optimilor de finală, la o dată stabilită ulterior, cu participarea celor șaisprezece echipe din Liga 4 ale sezonului precedent.
  3. Cu unanimitate de voturi se stabilește data Adunării Generale a AJF Bihor, pentru vineri 12.09.2020 Orele 17.30 , locația urmând stabilită ulterior de conducerea AJF Bihor.
  4. Cu unanimitate de voturi de aprobă afilierea clubului ACS Crisana Oradea.
  5. Cu unanimitate de voturi se mandatează Comitetul de Urgență să i-a măsurile și deciziile ce se impun în cazul în care apar măsuri de relaxare care vor permite începerea competițiilor.

About Author