Categories Fotbal

3 000 bilete disponibile la Supercupa Europei

UEFA a anunţat, luni, că echipele Bayern Munchen şi FC Sevilla, care vor disputa la 24 septembrie Supercupa Europei, vor beneficia de câte 3.000 de bilete pentru suporterii lor la confruntarea de la Budapesta.

Fanii pot să se înscrie pentru obţinerea biletelor până la 9 septembrie, ora 18.00 CEST. Apoi, în cel mult o săptămână ei vor fi notificaţi cu privire la statutul solicitării şi în cazul în care vor primi şansa de a obţine bilete, ei vor avea un termen scurt pentru a face plata online.

Preţurile biletelor sunt de 30 de euro până la 120 de euro.

Meciul se va disputa pe Puskas Arena, cu începere de la ora 21.00 CEST. Stadionul va fi ocupat până la 30 la sută din capacitate. Confruntarea va fi una test în perspectiva readucerii fanilor pe stadioane.

Toţi fanii care se vor afla în tribune trebuie să se afle la cel puţin 1,5 metri distanţă unii faţă de alţii, să poarte mască tot timpul, să îşi dezinfecteze mâinile oricând este posibil, să se supună măsurării temperaturii corporalr la intrarea în stadion şi să respecte locurile alocate de UEFA. Dacă vreun fan are simptome asociate coronavirusului, el nu trebuie să vină la stadion.

La Supercupa Europei vor fi invitaţi 500 de angajaţi din sistemul sanitar din Ungaria.

About Author