Categories Tenis

Orădeanca Floriana Popovici, triumfătoare la dublu feminin

Dinko Dinev (BUL, cap de serie nr. 1) se duelează cu Mihai Alexandru Coman (ROU, 8) în finala J5 Oradea Junior Trophy, în proba de simplu masculin. Competiția este destinată categoriei 18 ani, fiind primul eveniment ITF World organizat de CSM Oradea. Ultimul act se dispută sâmbătă (12.09), ora 10, în incinta CSM Oradea Tenis Club (baza sportivă de tenis din vecinătatea Arenei Antonio Alexe.

La feminin, ultimul act le aduce față în față pe principalele favorite la trofeu. Vanessa Ioana Georgiana Popa Teiușanu (ROU, cap de serie numărul 1) o întâlnește pe Anca Alexia Todoni (ROU, 2). Finala feminină se dispută tot sâmbătă, de la ora 10.

Vineri (11.09) s-au desfășurat finalele în probele de dublu.

Vlad Cristian Breazu și Alin Fătu au triumfat în proba de dublu marculin. Ei au trecut de Tudor Enea și Carel Pieter Wessel cu 6/4 și 6/1 în ultimul act.

Floriana Popovici și Anca Alexia Todoni (foto) au triumfat în proba de dublu feminin. Cele două au disputat finala în compania Ștefaniei Bojica și Carei Meșter, cu 6/4, 3/6 și 11/9. Așadar, sportiva de la CSM Oradea – Floriana Popovici – a triumfat în această probă, făcând pereche cu Anca Alexia Todoni, jucătoare calificată și în finala feminină de simplu.

Turneul a demarat sâmbăta trecută cu jocurile din calificări, pentru ca în prima zi a acestei săptămâni, adică pe 7 septembrie, să demareze întrecerile pe tabloul principal. Este o competiție ce se desfășoară pe zgură, fiind puse la dispoziție opt terenuri pentru meciuri și două terenuri pentru antrenamente.

În perioada 13-20 septembrie anul curent, se va desfășura un al 2-lea turneu internațional de același nivel și categorie.

About Author