Categories Baschet

Orădenii se vor confrunta cu o forță a Europei!!!

CSM CSU Oradea se va deplasa în Serbia pentru a susține două meciuri de verificare. Echipa de baschet masculin a clubului roș-albastru va avea parte de adversari de cel mai bun nivel posibil în cadrul vizitei pe care o va întreprinde la Belgrad.

După cinci săptămâni de pregătiri fizice de mare intensitate, respectiv o scurtă perioadă de antrenamente specifice jocului de baschet, formația antrenată de Cristian Achim își va testa potențialul și forma actuală în compania unor echipe de top din redutabilil baschet sârbesc.

Iată programul meciurilor:

Joi (24.09), ora 18:00, KK Crvena Zvezda vs CSM CSU Oradea
Sâmbătă (26.09), ora 17:30, KK FMP Belgrad vs CSM CSU Oradea
KK Crvena Zvezda este reprezentanta Serbiei în Euroliga masculină. De altfel, meciul cu CSM CSU Oradea va fi ultimul pentru formația antrenată de către Sașa Obradovic înaintea startului oficial al sezonului 2020/21 în amintita competiție continentală. Cunoscută în România drept Steaua Roșie Belgrad, această echipă s-a situat pe locul 3 la momentul suspendării sezonului 2019/20 în Liga Adriatică și pe locul 14 din totalul de 18 echipe în cea mai puternică competiție destinată baschetului de club din Europa, Euroliga.

KK FMP este una dintre reprezentantele Serbiei în Liga Adriatică. Această grupare a jucat un meci de pregătire în compania CSM CSU Oradea și anul trecut, în luna septembrie. Atunci, după 40 minute de joc, tabela de marcaj a consemnat egalitatea, antrenorii alegând atunci să nu joace prelungiri. În sezonul 2019/20, FMP – cunoscută drept un satelit al Stelei Roșii – s-a clasat pe locul 7 din 12 poziții în Liga Adriatică cu o etapă rămase din sezonul regulat, moment în care competiția a fost suspendată din cauza pandemiei.

Sportivii de la echipa de baschet au programat testul COVID-19 pentru ziua de marți, urmând ca după parvenirea rezultatelor, în cursul zilei de miercuri (23.09) să se facă deplasarea la Belgrad. Întoarcerea acasă este programată pentru seara zilei de sâmbătă (26.09).

About Author