Categories Fotbal

Rapid București are un nou antrenor principal

Începând din data de 27 octombrie, conducerea interimară a băncii tehnice va fi asigurată de către Mihai Iosif (foto) și staff-ul său de la formația secundă, până la numirea unui nou antrenor principal, anunță site-ul oficial al clubului. Situația echipei și strategia pentru viitor vor fi discutate și analizate în perioada următoare de către conducerea clubului, împreună cu Adrian Iencsi și staff-ul său, astfel încât să fie găsită cea mai bună soluție pentru clubul nostru.

Mihai Iosif, CV rapidist sută la sută
La Rapid, Mihai Iosif a promovat în prima ligă, din postura de antrenor secund (2016). Apoi, timp de un an a antrenat AFC Rapid cu care a promovat în liga a 4-a. După, Iosif a fost „secund” și în Liga 4, la Academia Rapid. Reușind promovarea și Cupa României pe București (2018). A mai antrenat formațiile U17 ale AFC Rapid și Academia Rapid, cu care a câștigat un Campionat Județean (2017, respectiv 2018). De la începutul acestui sezon conduce echipa a doua, FC Rapid 1923 II.

Pentru FC Rapid 1923 urmează două meciuri dificile, cu doi adversari puternici, CS Mioveni (joi) și Universitatea Cluj (luni). Partide ce se vor desfășura la Centrul FRF de la Buftea.

Decizia conducerii de a-l îndepărta pe Adrian Iencsi este una de-a dreptul stupefiantă. Vom excplica motivele într-un material separat.

About Author