Categories Baschet

Simona Halep este deacord cu vaccinarea anti Covid

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (foto), numărul doi mondial, afirmă că se va vaccina împotriva noului coronavirus atunci când va putea, după cum se arată pe pagina de Facebook a Ministerului Sănătăţii.

Simona Halep nu este doar o sportivă cu care ne mândrim, ci şi un exemplu de om responsabil pe care să îl urmăm. După ce a trecut prin COVID-19, Simona vrea să se vaccineze, acum că ştie cum se simte această boală, se arată în mesaj.

”Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie”, a spus Simona Halep.

”Cu toţii noi ne dorim să se termine această pandemie cât de repede. Să ne întoarcem la lucrurile şi oamenii pe care îi iubim. La sporturile noastre preferate. Pentru asta e nevoie să fim responsabili, să fim ca Simona”, mai scrie în postarea ministerului.

Pe 31 octombrie, Simona Halep anunţa că a fost testată pozitiv la COVID-19 şi că are simptome uşoare. Campioana de la Roland Garros (2018) şi Wimbledon (2019) preciza pe 9 noiembrie că e sută la sută recuperată după infecţia cu noul coronavirus.

About Author