Categories Handbal

Primele jocuri oficiale pentru CSU Oradea în 2021

Săptămână încărcată pentru CSU Oradea care se va deplasa la Tg. Jiu și Craiova cu echipele de handbal și volei feminin pentru noi confruntări în campionate, în vreme ce secția de tir sportiv va bifa o noua prezență la etapa de Campionat Național.
Handbalistele pregătite de Sebastian Tudor vor evolua de joi până duminică, în orașul lui Brâncuși, în cel de-al doilea turneu al Diviziei A, seria B. Reuniunea, care va programa nu mai puțin de patru etape, va reprezenta debutul oficial în 2021 pentru formația orădeană.

Primele trei jocuri pe care CSU le va susține la Tg. Jiu vor pune capăt primei părți a sezonului regulat. Oradea își va face debutul, joi, în compania formației secunde a celor de la Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, echipă în lotul căreia este de așteptat să se regăsească și jucătoare de la prima echipă, ce evoluează în Liga Florilor. În runda a doua a turneului, când orădencele vor avea singura dată statut de echipă gazdă, acestea vor întâlni CNE Sf. Gheorghe. Sâmbătă, Oradea are programat derbiul Cluburilor Universitare, în disputa cu reprezentanta Timișoarei. Meciul va conta pentru etapa a VII-a a seriei, ultima a turului regulat. Elevele lui Sebi Tudor vor pune capăt turneului de la Tg. Jiu, duminică, în compania liderului seriei, când vor înfrunta formația gazdă, CSM. Întâlnirea dintre cele două echipe va deschide practic returul părții a doua de campionat.
În turneul de la Tg. Jiu își vor face debutul pentru CSU Oradea și cele două achiziții făcute în această iarnă, Roxana Boldor și Cornelia Vrabie, ambele legitimate ultima dată la Crișul Chișineu-Criș.
“Mă bucur în primul rând că suntem toți sănătoși și că mergem în formulă completă. Suntem optimiști pentru acest turneu. Echipa este în creștere de formă ceea ce ne dă speranțe pentru acest turneu. Încă suntem la început de drum în aceasta formulă dar dorința de afirmare și atitudinea echipei este pozitivă” a declarat Sebastian Tudor.
Lotul deplasat de CSU Oradea pentru turneul din 11-14 februarie, de la Tg. Jiu este următorul: Crina Pintea, Amalia Corha, Raluca Fulgescu – portari; Rafaela Duțu, Mădălina Horj, Roxana Boldor, Cornelia Vrabie, Denia Tudose, Nicoleta Abodi, Ariane Zegrean, Ștefania Surducan, Denissa Toma, Adelina Pop, Alexandra Corondan, Anamaria Hercuț și Nicoleta Deaconu.
Grupa B a Diviziei A de handbal feminin este alcătuită din: CSU Oradea, CSM Tg. Jiu, CSM Deva, Gloria 2018 Bistrița Năsăud, CNE Sf. Gheorghe, CSU Reșița și CSU Timișoara.

Program turneu
Joi, 11.02.
Ora 13:00 Gloria 2018 Bistrița – CSU Oradea
Ora 15:40 CNE Sf. Gheorghe – CSM Deva
Ora 18:20 CSU Timișoara – CSM Tg. Jiu
CSU Reșița stă
Vineri, 12.02
Ora 11:00 CSU Reșița – Gloria 2018 Bistrița Năsăud
Ora 13:40 CSU Oradea – CNE Sf. Gheorghe
Ora 16:20 CSM Deva – CSU Timișoara
CSM Tg. Jiu stă.
Sâmbătă, 13.02.
Ora 11:00 CNE Sf. Gheorghe – CSU Reșița
Ora 13:40 CSU Timișoara – CSU Oradea
Ora 16:20 CSM Tg. Jiu – CSM Deva
Gloria 2018 Bistrița-Năsăud stă.
Duminică, 14.02
Ora 10:00 CNE Sf. Gheorghe – Gloria 2018 Bistrița-Năsăud
Ora 12:40 CSU Timișoara – CSU Reșița
Ora 15:20 CSM Tg. Jiu – CSU Oradea
CSM Deva stă.

About Author