Categories Baschet

Cristian Achim sceptic înaintea semifinalei cu Clujul

Cristian Achim, (foto) antrenorul lui CSM CSU Oradea a vorbit la microfonul FRB TV după victoria cu SCM Timișoara, scor 79-76, din sferturile de finală ale Cupei României la baschet masculin – ediția 2020/21.

Iată ce a spus tehnicianul roș-albaștrilor despre specificul acestei competiții:

“Meciurile de cupă au acest specific în care nu știi ce se întâmplă. Incertitudinea a fost amplificată de această nouă regulă din cupă, dar care se aplică absolut tuturor echipelor în egală măsură. În aceste condiții este evident că pot să apară aceste meciuri strânse.”

Antrenorul CSM-ului a vorbit și despre lipsa suporterilor în tribune la meciurile din acest sezon:

“Lipsa suporterilor este înfiorătoare. Este groaznic. Eu consider că, pentru echipa mea, este un minus uriaș. Poate părea exagerat ce spun, dar asta este realitatea. Noi întotdeauna am fost o echipă care ne-am alimentat din energia publicului. Am avut o sală frumoasă în permanență. Așa cum este și la Sibiu sau la Cluj, însă pe noi ne afectează foarte tare. Cu siguranță suporterii ne urmăresc de la TV sau online, dar nu mai există acea conexiune, acel freamăt, acea unitate care se creează doar la sală, cu prezența fanilor în tribune.”

Referitor la meciul cu U-BT Cluj-Napoca, din semifinalele Cupei României, Achim a declarat:

“Știm ce avem în față. Vom încerca să jucăm mai bine. Consider că nu contează faptul că cei de la Cluj au jucat o repriză de prelungiri la meciul lor din sferturile de finală. Nu cred că cineva poate să prevadă rezultatele meciurilor din semifinale.”

About Author