Categories Fotbal

Naționala de tineret la ora startului EURO 2021


Miercuri, selecționata de tineret condusă de Adrian Mutu va debuta la EURO 2021. Primul meci va fi cu Țările de Jos, de la ora 22:00, live la TVR1 și Radio România Actualități. Cu toții ne dorim să retrăim bucuria și atmosfera din 2019 de la turneul din Italia! Din păcate nu-i vom avea pe suporterii minunați, dar vă garantăm că vom lupta pentru victorie!

Prima ședință de pregătire de la Budapesta s-a încheiat! Selecționerul Adrian Mutu a avut la dispoziție 21 de jucători. Spre deosebire de antrenamentul de sâmbătă seara, au mai fost prezenți Mihai Eșanu și Marius Marin. Primul s-a alăturat lotului la Buftea, azi-noapte, iar Marin a venit direct în capitala Ungariei. Mâine sunt așteptați să ajungă Alex Pașcanu și Radu Drăgușin.

Antrenamentul a durat aproximativ 70 de minute și a fost unul în care s-a lucrat intens cu mingea. Temperatura nu a fost cea mai bună pentru fotbal, deși termometrele au arătat 4 grade Celsius, a bătut vântul, și frigul s-a simțit mult mai puternic. Ba mai mult, pe durata ședinței de pregătire tricolorii au avut parte și de câțiva fulgi de zăpadă.
Terenul de antrenament este gata și îi așteaptă pe tricolori pentru prima ședință de pregătire din Ungaria. În perioada Campionatului European, ședințele de pregătire se vor desfășura în Complexul Sportiv Bánka Kristóf Sportközpont, situat la aproximativ 13 kilometri de hotel.

Singurul antrenament ce nu va avea loc aici este cel oficial din 23 martie, premergător meciului de debut, cel cu Țările de Jos. Având în vedere că România va disputa toate cele 3 partide pe Stadionul Új Bozsik, pentru a proteja suprafața de joc a acestuia, va efectua un singur antrenament oficial aici. Stadionul este nou și va fi inaugurat cu ocazia Campionatului European.

About Author