Categories Fotbal

Visul frumos continuă. CAO merge mai departe!!!

În cursul după-amiezii de miercuri 8 septembrie, CAO Oradea a scris o filă frumosă în noua istorie a fotbalului bihorean. Gruparea alb-verde a reușit un rezultat extrem de important,, eliminarea din Cupa României a mult mai galonatei U Cluj Napoca, formație care activează în Liga a 2-a. Bihorenii au reputat o victorie cu scorul de 2-1 (2-0) la capătul unui joc cu două reprezi diametral opuse.

În prima parte disputa a fost echilibrată cu mențiunea că golurile au venit în poarta clujenilor cu largul concurs al portarului advers, cu o evoluție modestă. Orădenii au deschis scorul în urma unei aruncări de la margine, Porumb a lovit destul de modest mingea spre poartă, care printr=o boltă a trecut peste portarul clujenilor și a căzut în clasă. Era minutul 34.

La doar cinci minute distanță, Roșu reia modest spre poarta adversă, Micle respinge total neinspirat în față, Lezeu pe fază înscrie lejer. În partea a doua, șepcile roșii au dominat autoritar, asta și datorită unor schimbări care au făcut diferența. Tescan a reușit să înscrie cu un șut plasat din interiorul careului reducând dindiferență. Până la final, vizitatorii au mai avut două situații mari de poartă, dar irosite cu multă ușurință. Una peste alta, efort uriaș făcut de jucătorii de la CAO care pur și simplu s-au autodepășit într-un meci în care Barabaș a fost eroul de final, el pur și simplu ducând echipa în faza următoare cu intervențiile lui. O performanță care trebuie sărbătoriă exect cum se cuvinte, iar de mâine gând la meciurile viitoare din campionat. Încurajator este faptul că lumea aînceput să găsească din nou drumul spre stadion iar spectatorii sunt mulțumiți de ceea ce văd, echipa fiind într-o creștere de formă.

CA Oradea: Barabaș – Cherman, Porumb, Chitaș, C-tin. Roșu, Ioviță, Ardelean, Gunie, Cr. Copil, Letan (cpt.), D. Stan
Rezerve: Bob – Abrudean, Andr. Popa, Hosu, M. Kovacs, Sautiut, Lezeu, Marina, Gheorghiță
Antrenor: Florin Farcaș

”U” Cluj: G. Micle – M. Ciobanu, Gugu (cpt.), Vomir, Taub, Balgiu, Novac, Vl. Moraru, Blejdea, Tescan, Alb. Voinea
Rezerve: Gorcea – Haită, Mitrea, Alarcon, Boiciuc, Ribeiro, D. Deac, Scocîrlă, Uțiu
Antrenor: Erik Lincar

About Author