Categories Polo

Al doilea eșec consecutiv pentru vicecampioana României

CSM Oradea a fost învinsă de Primorac Kotor, scor 6-8, în cel de-al 2-lea meci susținut la turneul preliminar al 2-lea din cadrul LEN Champions League – ediția 2021/22. Evenimentul se desfășoară la Split, Croația.

Silvian Colodrovschi a marcat primul gol la chiar prima acțiune de joc a confruntării. Muntenegrenii au reacționat și au terminat prima repriză în avantaj, scor 3-1. Primorac Kotor a mai punctat de două ori pentru a se desprinde la patru lungimi, însă Mateja Asanovic a stabilit scorul la jumătatea partidei, de 5-2 în favoarea ex-iugoslavilor.

Repriza a 3-a a fost controlată de orădeni. Aceștia au marcat din nou la prima acțiune, prin același Colodrovschi din superioritate numerică, după care Bogdan Remeș a strâns la 5-4.

Kotor nu a marcat deloc în această perioadă de joc, dar a înscris primul gol în ultima repriză, din penalty. Istvan Szabo a strâns la 6-5 cu șase minute și jumătate înainte de final. Echipa din Muntenegru a beneficiat de un nou penalty, pe care l-a fructificat, însă Silvian Colodrovschi a punctat din acțiune pentru a reface deficitul de un singur gol cu trei minute înainte de final. Kotor a punctat din superioritate numerică la intrarea în ultimul minut și partida s-a încheiat cu victoria ex-iugoslavilor.

CSM Oradea a fost învinsă de CN Barcelona, scor 6-15, în prima zi a turneului din Croația. În ultimul meci, programat pentru duminică (10.10), de la ora 13:00, formația antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu se duelează cu Jadran Split.

About Author