Categories Volei

Mereu favorite indiferent de numele adversarului

În cursul după-amiezii de sâmbătă 6 noiembri, echipa de volei CSU Oradea a bifat al treilea succes din acest sezon de data asta pe propriul teren în compania celor de la CSM Sighetul Marmnației. Orădencele au jucat la Borș datorită faptului că la sala de la Universitate era în desfășurare o altă competiție. În ciuda acestui fapt, bihoenecel au făcut un meci destul de bun în compania unei echipe de junioare, extrem de ambițioase.

Elevele lui Mariana Szabo s-au impus în cele din urmă cu 3-0 (25-18, 25-13, 26-24), disputa fiind în mare parte la discreția gazdelor, care pe final de joc au rulat tot lotul. Una peste alta, CSU Oradea are una dintre cele mai experimentate echipe din ultimele sezoane, iar victoriile în acest eșalon nu au cum să le scape. Cu siguranță că vor urma și alte succese categorice în condițiile îm care partenerii de întrecere mizează în general pe tinerețe.

CSU Oradea abordează noul sezon cu un lot de jucătoare format din: Andreea Ioniță, Andreea Maxim, Giulia Blaj, Mădălina Pura, Rossana Nistor-Popovici, Anca Pașca, Cătălina Bosuioc, Ioana Sanislav, Alexandra Bikfalvi, Gagyi Emese, Nora Zita Nagy, Nicola Maria Lăscuț, Alexandra Breban, Diana Telian, Iuliana Fîcă, Roxana Haidu, Denisa Năstruț, Talida Goia și Daria Szabo-Alexi

About Author